Καλεσμένος στην εκπομπή Love it ήταν τη Δευτέρα ο σύντροφος της Μυριπέλλας Κουρεντή, Γιάννης Λιγνός. Το φλερτ στο Survivor ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και την ηθοποιό ήδη μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Το γεγονός μάλιστα πως η η ηθοποιός έχει σχέση με τον μουσικό, δίνει ακόμη περισσότερο σασπένς στο love story του Survivor. Μάλιστα το okmag αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πρόταση να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τη Μυριέλλα Κουρεντή να αναφέρεται στον σύντροφό της, έπειτα από τα φιλιά στην πισίνα με τον παίκτη των Μαχητών. «Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John. Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι… Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Όσο μακριά κι αν είμαι, τον νιώθω. Μυριέλλα and John forever» θα πει η παίκτρια των «Διασήμων» φανερά συγκινημένη.

Τι δήλωσε όμως ο σύντροφός της Γιάννης Λιγνός στην εκπομπή Love it τη Δευτέρα; Όπως τόνισε «Επειδή το ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ για αυτό ξανά. Ήδη έχω κάνει κάποιες δηλώσεις και είπα πως είμαστε δύο αυθόρμητα και γνήσια άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες, κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες και δέχεται έναν τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Αν ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν θα ήξερε κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω από όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι». Μάλιστα, ο μουσικός συμπλήρωσε: « Οι σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν. Από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Δευτέρας:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ