Σε «Κάψε το σενάριο, μπορείς!» θα μπορούσε να μετονομαστεί το ριάλιτι επιβιώσης που εδώ και δύο εβδομάδες μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Το φετινό Survivor, μέχρι στιγμής, έχει ένα καλογραμμένο σενάριο που τηλεοπτικά αποδίδει και δύο πρωταγωνιστές -τον Βαλάντη και τη Μυριέλλα Κουρεντή- που φαίνεται πως θα φθάσουν και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, παρά τα spoilers που εντέχνως έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας και τους θέλουν να αποχωρούν. Ωστόσο, όπως αποκλειστικά αποκαλύπτει το okmag η γνωστή ηθοποιός ίσως να μην είναι για πολύ ακόμη… μόνη στον Άγιο Δομίνικο. Έχει δεχθεί πρόταση για το Survivor και ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, Γιάννης Λιγνός.

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Βαλάντης είναι σίγουρα τα δύο πρόσωπα που οι ιθύνοντες του παιχνιδιού βλέπουν να κερδίζουν το ενδιαφέρον του κοινού γι’ αυτό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παραγωγή θέλει να τα κρατήσει στο παιχνίδι με νύχια και με δόντια. Ο Βαλάντης μοιάζει να «ακροβατεί» μεταξύ κωμωδίας και δράματος χαρίζοντας μοναδικές υποκριτικές ερμηνείες στο τηλεοπτικό κοινό που τον παρακολουθεί τον εκρηκτικό του χαρακτήρα στο Survivor.

Aπο την άλλη, η Μυριέλλα Κουρεντή, που κανείς δεν πίστευε πως θα εξελιχθεί σε τηλεοπτική περσόνα και θα γίνει το κόκκινο πανί για τον Βαλάντη, φαίνεται να συσπειρώνει την κοινή γνώμη και τους τηλεθεατές υπέρ της. Η ηθοποιός μοιάζει απροστάτευτη ενώπιον του Βαλάντη που δεν χάνει ευκαιρία να της επιτίθεται λεκτικά. Οι ομηρικοί καυγάδες, παρά τη δημόσια συγγνώμη του τραγουδιστή, όπως φαίνεται θα συνεχιστούν με την ηθοποιό να μην μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα της μπροστά στην κάμερα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, η εταιρεία παραγωγής σκέφτεται να κάνει πρόταση -αν δεν έχει κάνει ήδη- στον σύντροφο της Μυριέλλας Κουρεντή, Γιάννη Λιγνό. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι φαίνεται να θέλει τον γνωστό μουσικό να ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο για να μπει στο Survivor.

Μένει να δούμε αν τελικά το spoiler θα επιβεβαιωθεί και αν θα απαντήσει θετικά στην πρόταση για το Survivor ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή και αν θα βρεθούν τελικά μαζί στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ