Ο Γιώργος Κατσαούνης βάζει τέλος στο ειδύλλιό του με τη Μυριέλλα Κουρεντή καθώς έμαθε για τον Τζον. Ο ενθουσιασμός της Μυριέλλας Κουρεντή για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor την έκανε να εξομολογηθεί πως είδε στον ύπνο της τον Τζον και περιμένει μήνυμά του. Όλο αυτό έβγαλε εκτός εαυτού τον Γιώργο Κατσαούνη ο οποίος αντιλήφθηκε ότι η Μυριέλλα με τον Τζον (Γιάννη Λυγνό) είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Ο παίκτης μιλώντας on camera δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του θεωρώντας ότι η Μυριέλλα Κουρεντή τον κοροϊδεύει όλο αυτό το διάστημα. Θεώρησε ακόμα πως όλο αυτό το διάστημα ο ίδιος είναι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση,

«Η Μυριέλλα Κουρεντή είπε ότι είδε στον ύπνο της ότι επικοινώνησε με κάποιον Τζον. Κατάλαβα αμέσως ποιος είναι ο Τζον και ότι θα ήθελε να κερδίσει αυτό το έπαθλο να επικοινωνήσει. Μάλλον η Μυριέλλα κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον Τζον. Η κοπέλα με δούλεψε και εμένα και τον κόσμο και το παιδί αυτό που τον λένε Τζον. Μάλλον λογικά θα έχει κάποιο φλερτ έξω. Αυτά τα πράγματα δεν είναι σωστά. Άμα το ήξερα δεν θα το άρχιζα και καλό είναι να σταματήσει εδώ αυτή η πλάκα. Δεν ήξερα ότι έχει αγόρι. Νιώθω πάρα πολύ άσχημα που κατάλαβα ότι έχει αγόρι. Ζητώ συγγνώμη από το αγόρι αυτό που ονομάζεται Γιάννης. Δεν θα του το έκανα αυτό αν το ήξερα. Τι να πώ; Ανήθικο και απαράδεκτο! Η Μυριέλλα μου είπε ότι ο Τζον είναι φίλος. Κατάλαβα κατευθείαν ότι δεν είναι φίλος της. Δεν θα ήθελα να έχω έχθρα με κανέναν όταν βγω από το Survivor.

Δεν αντιλέγω ότι η Μυριέλλα τρέφει συναισθήματα για εμένα. Αλλά μπορεί μια γυναίκα να τρέφει για δύο άντρες. Δεν ξέρω πώς σκέφτεται. Μπορεί να είναι σε διχασμό. Εγώ όταν έχω κάτι το θέλω μόνο δικό μου. Η Μυριέλλα μπορεί να νόμιζε ότι ο Τζον τα σηκώνει τα δίπορτα, ο Γιώργος Κατσαούνης δεν τα σηκώνει όμως. Στους δύο τρίτος δεν χωράει. Και μάλλον αυτή τη στιγμή εγώ είμαι ο τρίτος», ανέφερε χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό του ο Γιώργος Κατσαούνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ