Την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη έδωσε η Τόνια Σωτηροπούλου μετά τον μυστικό γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια στην Ύδρα. Το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο πριν από λίγες μέρες στο νησί του Αργοσαρωνικού, έχοντας στο πλευρό του λίγους φίλους και συγγενείς. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο σχεδιαστής των Mi-Ro, Νίκος Ράπτης και ο Γιώργος Μπουκουβάλας.

Μιλώντας στην εκπομπή  «Mega Καλημέρα» η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε για τον γάμο της: «Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώσαμε, βιώνουμε και θα βιώνουμε, αυτό. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος – οικογένεια, δεν είναι αυτό που με καθορίζει, όπως δεν είναι και αυτό που καθορίζει τον Κωστή. Αλλά στο πλαίσιο που έγινε με τους λίγους ανθρώπους που ήταν εκεί, ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι, πολύ συγκινητικό».

Και συνέχισε: «Μου έχει κάνει εντύπωση το πόση προσοχή μας έχουν δώσει λόγω αυτού, αλλά και οι ευχές και τα μηνύματα, το οποίο είναι κάτι καταπληκτικό».

Έπειτα η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Η αναγνωρισιμότητα είναι ένα κομμάτι στη δουλειά μου, αλλά δεν μας καθορίζει ως ανθρώπους, εμένα και τον σύζυγό μου. Ήταν επιλογή μας όσο μπορούμε γενικά να μη μαθευτεί»

Αναφερόμενη στο νυφικό Mi-Ro που επέλεξε είπε: «Πήγα στον έναν από τους κουμπάρους μας και του είπα “με ξέρεις πολύ καλά είμαι η αδελφή σου”. Είχα κάνει κάποιες πρόβες, αλλά δεν είχα κανένα άγχος για αυτό. Ήταν όμωψς πολύ όμορφο αυτό που έφτιαξαν για εμένα».

Στην ερώτηση αν θα έκανε θρησκευτικό γάμο, απάντησε: «Όχι, δεν θα κάνουμε θρησκευτικό. Αυτό ήταν, το κάναμε το πάρτι μας, τελείωσε. Επιλέξαμε την Ύδρα γιατί την αγαπάμε πάρα πολύ».

Τέλος, για τα τρυφερά λόγια του Κωστή Μαραβέγια μετά τον γάμο, είπε: «Ο Κωστής είναι πραγματικά πολύ σπουδαίος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Αυτό που έγραψε είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω διαβάσει και είναι πολύ τιμητικό το ότι είναι για μένα και αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και τυχερή. Από την αρχή είχα την αίσθηση για τον Κωστή ότι είναι κάτι διαφορετικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ