Με αφορμή τα σχόλια που έχουν ακουστεί για τη διατροφή του παιδιού της, η Ελένη Τσιριγάκη έδωσε απάντηση στη Χριστιάνα Κοχλατζή και στο Ηappy Day. Η πρώην σύζυγος του Γρηγόρη Μιθικώτση σχολίασε όσα είπε στο Ηappy Day της Τρίτης ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας για τα χρήματα που λαμβάνει ως διατροφή αλλά και για τη συχνότητα με την οποία εκείνος βλέπει ην κόρη του.

Η Ελένη Τσιριγκάκη τόνισε: «Η διατροφή του παιδιού μου είναι πενιχρή και δεν παίρνεις ούτε γάλα. Ναι μου τη δίνει αν και ο ίδιος ο δικηγόρος εξεπλάγη με τα χρήματα που βάζει. Τον ρώτησε μπροστά μου: “Πώς θα ζήσει η γυναικά με τόσο λίγα λεφτά;”. Η απάντηση ήταν “Τόσα έχω!”».

Και η Ελένη Τσιριγκάκη συνέχισε: «Το παιδάκι έχει να τον δει έναν χρόνο. Και αυτό το ξέρει ο δικηγόρος. Όλοι ξέρουν τι γίνεται. Δεν έχω θυμό. Ούτε μου αρέσει η λέξη “εκδίκηση”, αλλά “δικαίωση”!». .

Να θυμίσουμε πως αφορμή για όλα τα σχόλια υπήρξε η απουσία του Γρηγόρη Μπιθικώτση από τη βάφτιση της ενός έτους κόρης του Μελίνας το μεσημέρι της Κυριακής 8 Οκτωβρίου,

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας εξηγεί γιατί έλειπε από τη βάφτιση της κόρης του

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Όλη η αλήθεια για την απουσία από τη βάφτιση της κόρης του – Στο okmag ο δικηγόρος του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ