Μετά την απουσία του Γρηγόρη Μπιθικώτση από τη βάφτιση της ενός χρόνου κόρης του δημιουργήθηκαν πολλά ερωτήματα. Η Ελένη Τσιριγκάκη βάφτισε την κόρη που έχει αποκτήσει με τον τραγουδιστή την Κυριακή.

Μάλιστα η Ελένη Τσιριγκάκη μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την απουσία του πρώην συζύγου της. Τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν έχει οικονομική βοήθεια από τον πρώην της σύζυγο και πως κείνο δεν βλέπει το παιδί του.

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση απάντησε για την απουσία του τραγουδιστή στο Ηappy Day της Τρίτης: «Καταλαβαίνω πως υπάρχει θυμός. Δεν ισχύουν αυτά που λέει. Έχουν πάρει συνεταιρικό διαζύγιο. Ο Γρηγόρης πληρώνει διατροφή κάθε μήνα. Το παιδί το βλέπει. Αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να παρευρεθεί στη βάφτιση. Η Ελένη το ξέρει. Το μόνο που ενδιαφέρει τον Γρηγόρη είναι να εξομαλυνθεί η κατάσταση».

Και ο Λύτρας συνέχισε: «Σε ένα διαζύγιο, η ευθύνη υπάρχει και στους δυο! Το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί με νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Γιατί το παιδί δεν φταίει σε τίποτα… Αυτός ο θυμός πρέπει να σταματήσει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Απών από τη βάφτιση της κόρης που απέκτησε με την Ελένη Τσιριγκάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ