Για «μεγάλο θυμό» από την πλευρά της Ελένης Τσιριγκάκη και «προσπάθεια εξομάλυνσης της κατάστασης» από τον Γρηγόρη Μπιθικώτση μιλά στο okmag ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Απόστολος Λύτρας. Έπειτα από την απουσία του Γρηγόρη Μπιθικώτση από τη βάφτιση της κόρης του, η πρώην σύζυγός του άφησε να εννοηθεί πως ο τραγουδιστής είναι απών από τη ζωή της μικρής.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Απόστολος Λύτρας στο okmag ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις στην πρώην σύζυγό του και στο παιδί τους και κάνει μάλιστα και προσπάθειες να ισορροπήσει την κατάσταση ανάμεσα σε εκείνον και την Ελένη Τσιριγκάκη.

«Οι δυο τους έχουν πάρει ήδη συναινετικό διαζύγιο. Τη διατροφή που έχουν συμφωνήσει την καταβάλλει κανονικά», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας και συνέχισε: «Αυτήν τη στιγμή από την πρώην σύζυγό του υπάρχει πολύς θυμός. Πρόθεσή μας είναι να εξομαλυνθεί η κατάσταση για το καλό του παιδιού. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έχει επικοινωνία με το παιδί. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να είναι στη βάφτιση».

Τέλος, στην ερώτηση αν το πρώην ζευγάρι έχει συμφωνήσει στο τι θα κάνει έπειτα από το διαζύγιο, ανέφερε: «Υπάρχει συμφωνία μετά το διαζύγιο του ζευγαριού. Αυτό που επιθυμεί, όμως, είναι να εξομαλυνθεί η κατάσταση».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ