Στην στολισμένη Αθήνα έκαναν τη βόλτα τους το βράδυ της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η σύντροφός του. Ο παρουσιαστής και η Νάνσυ Αντωνίου επέλεξαν το Κολωνάκι για την εξορμήσή τους αφού έκαναν, όπως μας αποκαλύπτουν, τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους.

Μία φωτογραφία από τη βόλτα τους μοιράστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον λογαριασμό του στο Instagram. «Βραδινή βόλτα στην στολισμένη Αθήνα», έγραψε ο παρουσιαστής. «Η Πατριάρχου Ιωακείμ φόρεσε τα καλά της και εμείς βγήκαμε για τα χριστουγεννιάτικα μας δώρα», συμπλήρωσε.

Την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε και η Νάνσυ Αντωνίου στο δικό της Instagram χρησιμοποιώντας μάλιστα ακριβώς την ίδια λεζάντα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η επί χρόνια συνεργάτιδά του, Νάνσυ Αντωνίου μετρούν πλέον αρκετά χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι ζει μάλιστα κάτω από την ίδια στέγη. Μπορεί να άργησαν να παραδεχτούν επίσημα ότι είναι μαζί ζουν πλέον ελεύθερα τον έρωτά τους. Βέβαια, προτεραιότητα και των δύο είναι πάντα οι γιοι τους, που έχουν αποκτήσει από προηγούμενες σχέσεις τους.

«Σήμερα όλα αυτά που έχω βιώσει με τη Νάνσυ είναι πάρα πολύ ωραία. Είναι μια υπέροχη δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια, είναι μια πάρα πολύ σοβαρή γυναίκα, μια υπέροχη μητέρα, και δεν με ενοχλεί καθόλου η καθημερινή μας κατάσταση, μου έλυσε και το περίφημο θέμα αν η καθημερινότητα μπορεί να είναι κάτι κακό. Όχι δεν παίζει κανένα ρόλο αν είσαι καλά, αν ψάχνεις για αφορμές, σίγουρα μπορείς να βρεις χίλιες. Επίσης μπορεί να κάνει κακό και στη δουλειά αν δεν υπάρχει επαγγελματισμός και από τους δύο. Πλέον είμαι πιστός, αλλιώς θα το έλεγα και θα έφευγα», δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Ενώπιος Ενωπίω» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ