Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τα 30 χρόνια παρουσίας του στην τηλεόραση, την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό και τα χάπια που πήρε για να χάσει βάρος. Σε ένα σημείο της συνένετυξής του, όμως, συγκίνησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκαλύπτοντας πως χρωστά μια «συγγνώμη» στους ανθρώπους που έχει αδικήσει.

Μιλώντας αρχικά για την περιπέτεια με τον κορονοϊό αποκάλυψε πως ενώ ήταν πλήρως εμβολιασμένος,κόλλησε τον ιό και πέρασε δύσκολες ώρες: «Όταν βάλεις το οξύμετρο και πέσει κάτω από 90 το οξυγόνο σου, πας στο νοσοκομείο. Ποιος μου λέει εμένα ότι από το 91 δεν θα πέσει στο 89 και αν αυτό θα γίνει σε λίγα λεπτά. Τον Ιούλιο είχα κάνει τη δεύτερη δόση. Αυτή η περιπέτεια μου δημιούργησε μεγάλο άγχος. Είμαι χωρισμένος και ο γιος μου δεν ήταν στο διπλανό δωμάτιο από εμένα. Με έπιασε άγχος να θέλω να τον δω και να του πω κάτι. Βλέπω όσα γίνονται στα νοσοκομεία που άνθρωποι μπαίνουν με ένα πρόβλημα και δεν βγαίνουν ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε: «Έπασχα από ανηδονία. Το ανακάλυψα κάνοντας ψυχοθεραπεία. Έχω ξεκινήσει από ψυχολόγο και πήγα σε ψυχίατρο. Ενώ έκανα ένα τεράστιο αγώνα να κατακτήσω κάτι, όταν το κατακτούσα είχε τελειώσει για μένα. Από το δίπλωμα οδήγησης μέχρι ένα μεγάλο εεπαγγελματικό βήμα. Και στην ερωτική μου ζωή. Ήταν ένα πράγμα που αντί να το απολαύσω και να το χαρώ, δεν καταλάβαινα τι ζούσα.

17 χρονών βγήκα πρώτη φορά στην τηλεόραση. Έχω περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση από ό,τι αυτά που έχω ζήσει. Είμαι 47 και έχω 30 χρόνια στην τηλεόραση. Όλη μου η ζωή ήταν να προσέχω, να μην δώσω δικαίωμα, να μην μου πούνε κάτι. Ακόμη και τις περιόδους που την “άκουσα”», ανέφερε και αποκάλυψε το περιστατικό που τον οδήγησε στο να πάει σε ψυχολόγο.

«Δεν είχα δουλέψει καθόλου τον εαυτό μου τότε- όταν τελείωσε αυτό το πάρτι και πήγα στο σπίτι ήμουν τελείως μόνος. Οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μου είναι τραγικές. Και είπα ή θα βοηθηθείς ή θα μείνεις ένα κουφάρι απλά πιστεύοντας ότι κάτι κάνεις. Και σιγά τι κάνω; Και ζήτησα βοήθεια από ειδικό και για πολλά άλλα ψυχολογικά προβλήματα που έπρεπε να πετάξω από πάνω μου, ευτυχώς πριν γίνω πατέρας».

Τέλος, συγκίνησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας για τα λάθη που έχει κάνει: «Μέχρι τα 28 μεγαλώναμε με το πρότυπο του άνδρα, του πολύ αρσενικού, του πολύ βαρύ. Μην τυχόν και δεν ήσουν αρσενικό. Όταν μεγαλώνεις με αυτό το πρότυπο να μην στενοχωρήσεις τον πατέρα σου και την κοινωνία ότι είσαι άμεμπτος και όλα αυτά, κάνεις τεράστια λάθη γιατί δεν βλέπεις την αλήθεια. Αδικείς ανθρώπους, δεν δικαιώνεις ανθρώπους, Και τώρα τελευταία ζήτησα και πολλά συγγνώμη από ανθρώπους που αδικούσα, όχψι γιατί το ήθελα, αλλά γιατί ήταν στο DNA μου να τους αδικώ. Μερίδες ανθρώπων που επειδή δεν ήταν αντρουά, δεν ήταν του γούστου μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ