Έχουν περάσει δύο ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχτηκε ότι είναι ζευγάρι με την επί χρόνια συνεργάτιδά του, Νάνσυ Αντωνίου. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα διάστημα κατά το οποίο το ζευγάρι διατηρούσε μια στάση πιο.. αποτραβηγμένη σε ό,τι αφορά τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Τώρα πλέον ο Γρηγόρης και η Νάνσυ ζουν πιο ελεύθερα τον έρωτά τους, ενώ συγκατοικούν και απολαμβάνουν την κοινή καθημερινότητά τους. Ωστόσο, προτεραιότητα και των δύο παραμένουν οι γιοι τους, που έχουν αποκτήσει από προηγούμενες σχέσεις τους. Όσον αφορά τον γάμο, όμως, φαίνεται να μην είναι στα άμεσα σχέδιά τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάνσυ Αντωνίου σε βραδινή έξοδό τους μετά από καιρό. Το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και διασκέδασε με τις επιτυχίες του καλλιτέχνη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο ένας δεν αποχωρίστηκε τον άλλο ούτε λεπτό, ενώ ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι. Αποχώρησαν πιασμένοι χέρι χέρι και δείχνοντας απόλυτα ταιριαστοί μαζί.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ