Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γκάια Μερκούρη γνωρίζονται από παιδιά και είναι πλέον αχώριστοι. Όποτε οι συνθήκες τους το επιτρέπουν κάνουν ταξίδια και χωρίς να κρύβουν πια τον έρωτά τους μοιράζονται συχνά φωτογραφίες. 

Ο Γκάια Μερκούρη, μοιράστηκε μερικές άκρως καλοκαιρινές του φωτογραφίες με τους followers της από τις διακοπές τους στην Άνδρο. Η νεαρή πόσταρε στιγμιότυπα από την παραλία, όπου απολαμβάνουν μαζί τον ήλιο και τη θάλασσα.

Το ζευγάρι δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του. Οι δυο τους έχουν χτίσει μια δυνατή σχέση το διάστημα που είναι μαζί.

Ο Άγγελος Λάτσιος λατρεύει να επισκέπτεται την Άνδρο, όπως η μαμά του και μαζί με τη σύντροφό του, Γκάια, περνά μεγάλα διαστήματα εκεί όταν τους το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους, ακόμα και μέσα στον χειμώνα.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη έχουν μοιραστεί στιγμιότυπα στο παρελθόν από τις στιγμές τους στην Άνδρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κόρη της Δωριθέας Μερκούρη έκανε την πρώτη της πασαρέλα. Η Γκάια Μερκούρη συμμετείχε στην ξεχωριστή επίδειξη μόδας του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή Vassilis Zoulias. Το fashion show πραγματοποιήθηκε στη Διονυσίου Αεροπαγίτου και είχε ως στόχο τη στήριξη του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Με αφορμή την πρώτη της πασαρέλα η Γκάια Μερκούρη μίλησε στις κάμερες. «Πάρα πολύ ωραία ένιωσα και είναι τέλεια που είμαι με τον Βασίλη πρώτη φορά. Η συμβουλή που μου έδωσε η μητέρα μου ήταν να είμαι ήρεμη και να κοιτάζω ευθεία», ανέφερε αρχικά για την επίδειξη η Γκάια Μερκούρη.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Άγγελο Λάτσιο, η Γκάια Μερκούρη έδειξε τη μικρή αμηχανία της χαμηλώνοντας το κεφάλι. Η ίδια απάντησε ότι δεν την πειράζει που απασχολεί τα media η σχέση της και πως είναι πολύ καλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ