Από τα νησιά που η κακοκαιρία «Ελπίδα» «χτύπησε» περισσότερο στο πέρασμά της ήταν και η Άνδρος. Το νησί είχε ήδη καλυφθεί από πυκνό χιόνι από την περασμένη Κυριακή. Στο νησί της Άνδρου και συγκεκριμένα στα Άχλα όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο που διατηρεί η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο αποκλείστηκαν και ο Άγγελος Λάτσιος με την σύντροφό του Γκάια Μερκούρη. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γκάια μοιράστηκαν νέα στιγμιότυπα από τα χιονισμένα Άχλα. Στις καινούριες τους φωτογραφίες, οι δυο τους κάνουν topless γυμναστική έχοντας στον ορίζοντά τους την όμορφη παραλία. Μάλιστα στις φωτογραφίες τους, υπάρχουν και μερικές παρόμοιες πριν από ένα 6μηνο που οι δυο τους είχαν βρεθεί και πάλι στον όμορφο προορισμό των Κυκλάδων.

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη γνωρίζονται από παιδιά και είναι πλέον αχώριστοι. Όποτε οι συνθήκες τους το επιτρέπουν κάνουν ταξίδια και χωρίς να κρύβουν πια τον έρωτά τους μοιράζονται συχνά φωτογραφίες. Πέρασαν τα Χριστούγεννα τους στην Αμερική και συγκεκριμένα στην πολιτεία του Κονέκτικατ. Σε ένα από τα στιγμιότυπα του άλμπουμ που είχαν δημοσιεύσει βλέπουμε τη Γκάια Μερκούρη με τον Άγγελο Λάτσιο να κρατιούνται χέρι χέρι.

Με αφορμή τα 19α γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου τον περασμένο Νοέμβρη, το okmag έριξε μια ματιά στις φωτογραφίες του στο Instagram που αποκαλύπτουν το ιδιαίτερο στυλ του. Σε μια από αυτές έχει επιλέξει να φορέσει ρούχα που φέρουν την υπογραφή του καλού του φίλου Άρη Αργυρόπουλου. Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου έχει δημιουργήσει τη δική του σειρά ρούχων και ο φίλος του όχι μόνο τον στηρίζει αλλά οι δημιουργίες του ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ