Μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας στην καρδιά της Αθήνας για τον διάσημο Έλληνα σχεδιαστή Vassilis Zoulias. Ο εμβληματικός δρόμος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου μετατράπηκε σε μια μεγάλη πασαρέλα, όπου περπάτησαν οι «κύκνοι» του σχεδιαστή. Σε συνεργασία με τον Περικλή κονδυλάτο που υπογράφει τα κοσμήματα της επίδειξης μόδας, ο Βασίλης Ζούλιας διοργάνωσε το ξεχωριστό fashion show για να ενισχύσει τη δράση του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Η επίδειξη είχε ως στόχο να στηρίξει το απαράμιλλο έργο του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ: Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο» με πρόεδρο τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και άξια αντιπρόεδρο την εγγονή της, τη Μαριάννα Γουλανδρή – Λαιμού και συν-ιδρύτρια του Elpida Youth.

H haute couture συλλογή Vassilis Zoulias για το Χειμώνα 2022-2023 τιτλοφορείται the Swans και στην πασαρέλα βρέθηκαν οι εντυπωσιακοί «κύκνοι» του σχεδιαστή.

Την επίδειξη στήριξε η Αριάνα Ροκφέλερ, αλλά και η Μαριάννα Γουλανδρή – Λαιμού.

Στους διάσημους καλεσμένους του fashion show ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μάνια Ντέλου, αλλά και η Δωροθέα Μερκούρη που καμάρωσε την κόρη της, Γκάια στην πασαρέλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη haute couture συλλογή του ο Βασίλης Ζούλιας αντλεί έμπνευση από τον κόσμο της λογοτεχνίας. O διάσημος Αμερικανός συγγραφέας Τρούμαν Καπότε αποκαλούσε Swans τις όμορφες, κομψές εύπορες και διάσημες μούσες του διεθνούς τζετ σετ. Όλες όσες θαύμαζε και περιστοίχιζε στα εκλεκτά πάρτι της υψηλής κοινωνίας τη δεκαετία του 1960.

Δείτε video από την επίδειξη μόδας του Vassilis Zoulias:

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από τις διάσημες κυρίες που βρέθηκαν στην επίδειξη μόδας:

Φωτογραφίες: NDP – Θωμάς Δασκαλάκης, Παναγιώτης Κουφαλέξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ