Το δεύτερο παιδί τους υποδέχθηκαν πριν από λίγες ώρες ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη. Το ζευγάρι που έχει ήδη έναν γιο, τον Άγγελο, απέκτησε ένα ακόμη αγοράκι που θα πάρει το όνομα Ιορδάνης.

Λίγο πριν από τα ευχάριστα νέα ο γνωστός τραγουδιστής κι η σύντροφός του μίλησαν στην κάμερα του okmag.gr για τη σχέση τους και το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Η συνέντευξη δόθηκε λίγο πριν από τον τοκετό της Γαλάτειας, στα παρασκήνια της φωτογράφισης του ζευγαριού και της συνέντευξης για το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφόρησε με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

«Γνωριστήκαμε Θεσσαλονίκη και τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά», αποκάλυψε αρχικά η Γαλάτεια Βασιλειάδη για την πρώτη γνωριμία με τον σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της.

Αναφερόμενη στον γιο τους και στο πώς του αποκάλυψαν ότι έρχεται το αδελφάκι του είπε: «Ο Άγγελος το είχε καταλάβει. Με έβλεπε να μεγαλώνει η κοιλιά και με ρώτησε “τι είναι αυτό” και του είπα “ο αδελφός σου”».

Με τη σειρά του ο Γιώργος Παπαδόπουλος εξομολογήθηκε πόσο τον έχει αλλάξει η πατρότητα: «Με έχει αλλάξει πάρα πολύ η πατρότητα. Έκεί που πιστεύεις ότι είσαι έτοιμος, δεν είσαι. Κανείς δεν γεννήθηκε έτοιμος για να γίνει γονιός. Είναι σαν να έχω κερδίσει το τζόκερ 10 φορές ταυτόχρονα. Προτεραιότητα είναι το παιδί και το μωρό τώρα. Εκεί μου νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα καταλαβαίνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα, και νιώθεις πολύ μικρός στο μεγαλείο ενός παιδιού που σε μαθαίνει πράγματα».

Τέλος, το ζευγάρι αποκάλυψε γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ