Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη μίλησαν αποκλειστικά στο ΟΚ! Μετράμε αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου μωρού τους και αποκαλύπτουν το φύλο, το όνομα που θα του δώσουν, τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης αλλά και τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί μέχρι τώρα – παρότι έχει γίνει η πρόταση γάμου.

Έχετε προετοιμαστεί για τον τοκετό;

Γαλάτεια: Επειδή είμαι πολύ οργανωτικός άνθρωπος, έχω ετοιμάσει ήδη από τότε που ήμουν έξι μηνών τόσο τη βαλίτσα με τα πράγματα μου όσο και τη βαλίτσα του Γιώργου που θα με συνοδεύσει. Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχα συσπάσεις και ήμουν σίγουρη ότι γεννάω. Το είπα στον Γιώργο και πήγαμε κατευθείαν στο μαιευτήριο! Αλλά ο γιατρός μας μας είπε ότι ήταν λάθος συναγερμός.

Γιώργος: Στο πρώτο μας παιδί ήμουν μέσα στον τοκετό και έκοψα και τον ομφάλιο λώρο. Εγώ που αν δω λίγο αιματάκι, λιποθυμώ, είχα απίστευτη ενέργεια. Το έζησα στο φουλ και θα λέω πάντα ότι ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Τώρα ζήτησα από τον γιατρό της να βοηθήσω κιόλας. Θέλω να ξεγεννήσω τη Γαλάτεια.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη στο ΟΚ!: «Δυο χρόνια προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί…»

Πώς αντιδράσατε όταν μάθατε το φύλο του μωρού που θα είναι αγοράκι;

Γιώργος: Εγώ για κάποιο λόγο ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν κοριτσάκι. Όταν πήγαμε στον γιατρό και κάναμε το υπερηχογράφημα, ζητήσαμε να μη μας πει αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι, γιατί ήθελαν οι φίλες της Γαλάτειας να κάνουν ένα πάρτι αποκάλυψης φύλου. Πάμε λοιπόν στην Κύπρο (σ.σ. τόπο καταγωγής του Γιώργου Παπαδόπουλου), μπαίνουμε στον χώρο που θα γινόταν το gender party reveal και ήταν όλη η διακόσμηση σε ροζ και μπλε χρώμα. Με το που ακούγεται το «3, 2, 1», σκάνε τα μπαλόνια και πέφτουν τα κομφετί, ρωτάω τη Γαλάτεια: «Τι χρώμα είναι;». «Μπλε» μου απαντάει. «Κι εγώ γιατί τα βλέπω όλα ροζ;» τη ρωτάω. Τόσο πολύ είχα πιστέψει ότι θα είναι κοριτσάκι.

Γαλάτεια: Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος θα ήθελε να έχουμε κι ένα κοριτσάκι, οπότε μάλλον θα πάμε και για τρίτο παιδί. (Γελάει.)

Έχετε σκεφτεί τι όνομα θα δώσετε στο μωρό σας;

Γιώργος: Ο Άγγελος δεν πήρε το όνομα του παππού του. Του δώσαμε αυτό το όνομα γιατί συνηθίζαμε να λέμε ο ένας τον άλλο «άγγελέ μου». Τώρα, επειδή ο πεθερός μου είναι ένας άνθρωπος που έχω πολύ ψηλά, του υποσχέθηκα ότι θα του δώσω το όνομά του. Θα τον βαφτίσουμε λοιπόν Ιορδάνη και το πιθανότερο είναι το μυστήριο να γίνει το επόμενο καλοκαίρι στην Κύπρο.

Φανταζόσασταν όταν πρωτοσυναντηθήκατε ότι κάποια χρόνια μετά θα έχετε δημιουργήσει τη δική σας οικογένεια;

Γιώργος: Εγώ ήμουν σίγουρος και της το είπα κιόλας. Τραγουδούσα σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και με το που τη βλέπω, σταματώ την ορχήστρα και της κάνω νόημα ότι εμείς οι δύο από σήμερα θα είμαστε μαζί. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά όταν ένας άνθρωπος δουλεύει στη νύχτα από τα 14 του, όπως εγώ, ξέρει τι καπνό φουμάρει ο καθένας. Βλέποντας τη Γαλάτεια κατάλαβα ότι είναι ξεχωριστή. Βέβαια, τότε δεν έγινε τίποτα και συναντηθήκαμε τυχαία έναν χρόνο μετά.

Γαλάτεια: Πρέπει να σου πω ότι αυτό τον χρόνο, παρόλο που δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ μας, τον σκεφτόμουν έντονα. Έμπαινα στο Instagram, έψαχνα πράγματα για εκείνον.

Γιώργος: Τη δεύτερη φορά που συναντηθήκαμε είχα πάει ως πελάτης σε ένα μαγαζί. Με το που τη βλέπω την πιάνω από το χέρι και της λέω «Έρχεσαι λίγο μαζί μου έξω;». «Ποιος νομίζεις ότι είσαι;» μου απαντάει. Με τα πολλά βγαίνουμε έξω, βλέπω μια κυρία με λουλούδια, τα παίρνω όλα και της λέω «Εμείς οι δύο από σήμερα θα είμαστε μαζί. Και αργήσαμε κιόλας». Βγαίνουν έξω οι φίλες της και άρχισαν να φωνάζουν «Τι είναι αυτά που κάνεις;». «Κορίτσια, δεν καταλάβατε. Εγώ και η φίλη σας από σήμερα είμαστε ζευγάρι. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε, τόσο καλύτερα θα τα πάμε» τους απαντώ. Περιττό να σου πω ότι το πρώτο διάστημα οι φίλες της δεν ήθελαν ούτε να με βλέπουν! (Γελάει.)

Πρόταση γάμου έχει γίνει;
Γιώργος: Από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας της είπα ότι θέλω να την παντρευτώ και της έκανα ανοιχτή πρόταση γάμου.

Η πρόταση γάμου συνοδευόταν από δαχτυλίδι;

Γιώργος: Η αλήθεια είναι ότι της είχα πάρει ένα δαχτυλίδι και είχα σκοπό να της το δώσω όταν θα γεννούσε τον Άγγελο. Όταν όμως ήρθε το μωρό, σκέφτηκα «Τι μπορεί να συγκριθεί με αυτό που ζήσαμε σήμερα;» και το έβαλα πάλι στην τσέπη. Την πρώτη νύχτα τής λέω: «Αγάπη μου, μήπως το μωράκι μας θέλει άλλαγμα;». Πάει λοιπόν να το αλλάξει και μέσα στην πάνα του βρήκε το δαχτυλίδι. Αλλά δεν μου απάντησε αν δέχεται ή όχι να με παντρευτεί.

Γαλάτεια: Μα μου ξεκαθάρισες ότι αυτό δεν είναι το δαχτυλίδι του γάμου μας. Οπότε πρέπει να γίνει κανονικά η πρόταση με ένα μονόπετρο. (Γελάει.) Η αλήθεια είναι ότι ο γάμος είναι στα πλάνα μας, αλλά όχι τόσο άμεσα.

Γιώργος: Θα σου πω εγώ γιατί δεν έχουμε παντρευτεί μέχρι τώρα. Η Γαλάτεια κάνει γενική στο σπίτι τρεις φορές την εβδομάδα. Για να οργανώσει τον γάμο μας χρειάζεται δέκα χρόνια. Άρα περιμένω…

Υπάρχει περίπτωση ο γάμος να γίνει μαζί με τη βάφτιση του δεύτερου παιδιού σας το επόμενο καλοκαίρι στην Κύπρο;
Γαλάτεια: Μπα, δεν νομίζω ότι προλαβαίνω να το οργανώσω όπως θέλω! (Γελάει.)

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ