Τον δεύτερο γιο τους υποδέχθηκαν πριν από λίγες ώρες ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύντροφός του Γαλάτεια Βασιλειάδη. Το ζευγάρι που έχει ήδη ένα αγοράκι, τον μικρό Άγγελο, καλοσώρισε και το νέο μέλος της οικογένειας. Για ακόμη μια φορά, μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο τοκετού και παρακολούθησε τη διαδικασία, στηρίζοντας την καλή του.

Μετά τη γέννηση του μωρού, μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος δημοσίευσε και ένα video μέσα από το χειρουργείο και αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα στους διαδικτυακούς του φίλους.

«Γιατρέ τι εμπειρία ήταν αυτή», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδοπουλος και ανέφερε με συγκίνηση: «να μας ζήσει ζωή μου. Σ’ αγαπώ».

Με τη σειρά της, και αφού συνήλθε λίγο από τον τοκετό και η Γαλάτεια έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram της. «Και μετά ήρθες. Θα κοιμηθούμε αγκαλιά σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι λίγο πριν από τον τοκετό φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΟΚ! και μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο για τις δυσκολίες της δεύτερης εγκυμοσύνης. Οι δυο τους μάλιστα αποκάλυψαν πως ο γιος τους θα πάρει το όνομα Ιορδάνης από τον παππού του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ