Ο Bo αν και δεν συμμετείχε στο Survivor All Star, ούτε και θα συμμετέχει -κατά δήλωσή του- είναι ένας από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος είναι η σύντομη σχέση του με τον Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα που έληξε μετά τα πλάνα που προβλήθηκαν στο Survivor All Star με την παίκτρια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννιδη. Οι δυο τους ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο παρόλο που εκτός του reality είχαν άλλες σχέσεις.

Ο Bo μιλώντας στην κάμερα της «Super Κατερίνα» επιβεβαίωσε ότι δέχτηκε μήνυμα από την Καρολίνα.

«Καλά είπε η Καρολίνα, εννοείται ότι δεν θα τη σκοτώσω, με ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Όντως η κοπέλα μου έστειλε ένα μήνυμα, αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω όλο αυτό το πράγμα το είδαμε παρέα με όλη την Ελλάδα το συμβάν. Καθένας κρίνεται για τις πράξεις του. Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση», είπε ο ράπερ.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στις δηλώσεις της μητέρας της πρώην παίκτριας του Survivor All Star, ο ίδιος σχολίασε: «Η μάνα είναι μάνα. Αγαπάει το παιδί της. Το προστατεύει είτε με τον σωστό τρόπο, είτε με τον λάθος. Αυτό είναι υποκειμενικό. Καθένας το χειρίζεται διαφορετικά. Είναι μάνα, μπορεί και να παρασυρθεί δεν θα το κρίνω εγώ».

Ωστόσο, ξεκαθάρισε: «Τη σχέση αυτή δεν την κοινοποίησα εγώ ποτέ. Αυτή κοινοποιήθηκε από δικά της stories που έκανα εγώ repost. Και μετά βγήκαν οι φίλες της και το ανακοίνωσαν, η Σοφιάννα και η Παυλίνα. Κι εγώ απλά το επιβεβαίωσα».

Παράλληλα, ο Bο εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις ανθρώπινες σχέσης, ενώ εκτίμησε τη στάση της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

«Τι να πω στον Μάριο; Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις. Ήταν μεν ένα πράγμα ωραίο δυνατό που είχε προοπτικές στα δικά μου μάτια, αλλά από εκεί και πέρα ήταν κάτι που κράτησε έναν μήνα. Οπότε δεν είναι κάτι που θα με στιγματίσει; Δεν με απασχολεί εμένα πλέον τι κάνει η Καρολίνα και ο Μάριος. Δεν μπορώ να αξιολογήσω πιο ήταν το πιο βαρύ γιατί και τα δύο είναι άσχημα. Ήταν και οι δύο στη ζωή μου, ο ένας ερωτικά, ο άλλος φιλικά. Πιο πολύ σε πειράζει λόγω της ανθρώπινης σχέσης. Έχουμε μιλήσει με την Ελευθερία Ελευθερίου. Το αποκλείω να πάω στο Survivor All Star.

Για την υποστήριξη από την Ασημίνα: «Δεν θα πω ότι ένιωσα δικαίωση γιατί δεν είναι δικαστήριο. Αλλά ένιωσα ότι ένας άνθρωπος είπε την αλήθεια. Είναι ένα παιδί 23 χρονών και συμπεριφέρθηκε σαν άντρας παντελωνάτος. Όπως έπρεπε να συμπεριφερθούν κι άλλοι. Το ήξεραν όλοι. Αλλά μόνο η Ασημίνα μίλησε», είπε ο ράπερ.

Τέλος, ανέφερε ότι: «Τα πράγματά της ήρθε και τα πήρε η μητέρα της (της Καρολίνας) με τον αδελφό της. Ήπιαμε και ένα καφέ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ