Η μητέρα της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα βλέποντας τον σάλο που έχει προκληθεί με την προσωπική ζωή της κόρης της θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τη σχέση της με τον Bo.

Η μητέρα της παίκτριας του Survivor μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» για τη σχέση της με τον Bo αποκάλυψε: «O Bo γνωστοποίησε τη σχέση του με την Καρολίνα τη δεύτερη μέρα που η Καρολίνα είχε αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο. Χθες συναντήθηκα με τον Bo για το περιβόητο αυτοκίνητο που έχει αφήσει η Καρολίνα σπίτι του.

Η Καρολίνα δεν το άφησε εκεί για να γυρίσει να το πάρει αλλά για να το πουλήσει. Ο Bo το παρουσιάζει ότι το άφησε εκεί για να γυρίσει σε αυτόν».

Να θυμίσουμε ότι τα ονόματα της Καρολίνας και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη βρίσκονται στο επίκεντρο, καθώς ανάμεσά τους έχει γεννηθεί ένα φλερτ. Η κάμερα τους εντόπισε στο Survivor All Star να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής τους που παρέβαινε τους κανόνες.

Έκτοτε προκλήθηκε ένα κύμα αντιδράσεων καθώς η Καρολίνα πριν μπει στο Survivor διατηρούσε δεσμό με τον Bo και ο Μάριος Πρίαμος με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Μάλιστα ο Bo δεν δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια μετά την προβολή του επίμαχου βίντεο. Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και δήλωσε: «Συμβαίνουν αυτά. Απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι ωραίο, είναι άσχημο, είναι κάτι που σε στενοχωρεί, γιατί είναι και πολύ γρήγορα. Ξαφνικά μέσα σε 10 μέρες αλλάζουν όλα.

Εκεί που κάναμε πριν μια εβδομάδα προσπάθεια να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας και ξαφνικά, βλέπεις αυτό το πράγμα. Το “ήταν” ταιριάζει πιο πολύ στη σχέση μου με την Καρολίνα»».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ