Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης πιάστηκαν από κάμερα του Survivor εκτός των ορίων της καλύβας τους. Τα πλάνα που προβάλλονται εδώ και μέρες από το τρέιλερ, αλλά και τα σχόλια από συμπαίκτες τους προβλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής έκαναν το Twitter να πάρει «φωτιά» για τις κρυφές συναντήσεις της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου.

Το τετ α τετ τους έφτασε μέχρι το Συμβούλιο του Survivor All Star με τον Γιώργο Λιανό να προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να βγαίνουν εκτός των ορίων για τη δική τους ασφάλεια και πως αν ξανασυμβεί θα έχει συνέπειες για όλη την ομάδα.

«Έγινε αυτό. Βρεθήκαμε με τον Μάριο. Ήταν κάπου ανάμεσα στα όρια από τις δύο καλύβες. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια και απλώς βρεθήκαμε», ανέφερε η Καρολίνα.

«Αν φύγω από την καλύβα μου και μπω στη ζούγκλα για να ψάξω καρύδες ή συναντήσω κάποιον, δε θεωρώ ότι έκανα κάποια παράβαση…Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά», δήλωσε ο Μάριος. Επιπλέον ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε ότι τον συνοδεύει όταν πηγαίνει να συναντήσει τη Μαριαλένα, κάτι που αντίστοιχα κάνει και η Καρολίνα για την κοπέλα του.

Από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασε ότι επειδή γνωρίζει τη σχέση που έχει έξω η Καρολίνα, εννοώντας τον ράπερ Bo δεν θα ήθελε να εκθέσει αυτό το άτομο. Η Καρολίνα απάντησε ότι δεν αφορούν τα προσωπικά της ζητήματα το παιχνίδι.

Τα σχόλια στο Twitter για Καρολίνα και Μάριο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ