Νέες δηλώσεις έκανε η Καρολίνα Καλύβα. Η πολυσυζητημένη πρώην παίκτρια του Survivor All Star μίλησε στον ΣΚΑΪ και μάλιστα μέσα από το βαν της Acun Medya. «Στεναχωρήθηκα που έφυγα γιατί άφησα πίσω ανθρώπους που αγαπώ. Οι πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο ήταν η Σοφιάννα» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Ήταν άδικο που έφυγα. Όταν βλέπει μια αγάπη να ανθίζει , κάποιοι αυτό δεν το αγκαλιάζουν. Το θεωρούν απειλή, Το μόνο μου μέλημα και το είχα πει στον Μάριο είναι να το μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Bo. Tίποτα άλλο. Το τι λέει ο κόσμος έξω αφορά εκείνον».

«Όταν ζεις κάτι αληθινό και βγαίνει από μέσα σου είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το καθετί. Σίγουρα θα του μιλήσω. Τι θα κάνει ο Bo θα με σκοτώσει;. Ο χρόνος τα γιατρεύει και τα δείχνει όλα» είπε η Καρολίνα. «Δεν με αφορά η Ελευθερία Ελευθερίου. Αν υφίσταται κάποια σχέση με τον Μάριο… ήταν στο παρελθόν του», δήλωσε η Καρολίνα Καλύβα.

Σε άλλο σημείο θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της; «Και παντρεμένος να είσαι αν σου συμβεί κάτι έντονο στη ζωή σου, πρωτόγνωρα συναισθήματα και λες “πάω αξίζει γιατί έτσι νιώθω”, προχωράς, δεν μπορείς να το αποτρέψεις. Μάλιστα σε ερώτηση αν ο Μάριος της είπε να μεταφέρει κάτι στον Bo, η Καρολίνα απάντησε: «Όχι, Ο Bo είναι δικός μου λογαριασμός».

Τέλος, η ίδια εξήγησε:΅«Ο Μάριος ήταν διακριτικός και είχε μεγάλη ψυχραιμία στην αποχώρησή μου, Έτσι είναι ο χαρακτήρας του». Μάλιστα η ίδια δεν θέλησε να απαντήσει αν της έδωσε κάτι ο Μάριος, πριν εκείνη φύγει. Άφησε ωστόσο να υπονοηθεί πως οι δυο τους δεν χωρίστηκαν απλά…

Δείτε τη συνέντευξη από την εκπομπή «Γειά σου» της Κυριακής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ