Ο Άρης Σερβετάλης πριν ασχοληθεί με την υποκριτική δεν είχε στόχο επαγγελματικά. «Ως νέος δεν ήθελα να κάνω κάτι επαγγελματικά, ήθελα απλά να περνώ ωραία χωρίς στόχο και αυτό έχει μια επικινδυνότητα. Όταν τελειώνεις το σχολείο, μπαίνεις σε διαφορά πράγματα και καταχρήσεις, πέρασα από αυτά, αλλά η ενασχόλησή μου με το θέατρο, ήταν λυτρωτική. Εάν δεν υπήρχε το θέατρο, ίσως και να έπαιρνα κάποιον άλλο δρόμο που μπορεί να μην ήταν και ευχάριστος», εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη.

Το «Είσαι το ταίρι μου» και η μάντρα

Η επιτυχία του «Είσαι το ταίρι μου» ήταν τεράστια και ο ίδιος χαρακτηρίζει «επιθετικό» αυτό που συνέβη τότε.

«Η δύναμη της τηλεόρασης είναι τεράστια, ήταν επιθετικό. Υπήρχε έλξη για τον κόσμο και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ήρθαν προτάσεις παρόμοιες έπρεπε να πάρω μια απόσταση. Δούλεψα για ένα χειμώνα σε μια μάντρα πλοίων, όπου φτιάχναμε καταστρώματα και καμπίνες, συντηρούσαμε τα σκάφη που έβγαιναν το καλοκαίρι», είπε ο Άρης Σερβετάλης.

Ο Άρης Σερβετάλης μιλά για τη γυναίκα της ζωής του

Τότε ήταν ήδη με τη γυναίκα της ζωής του, την Έφη Μπίρμπα. «Υπήρχε ήδη η Έφη στη ζωή μου, όταν πήρα την απόφαση να πάω να δουλέψω στη μάντρα. Είμαστε και οι δύο ημίτρελοι οπότε μη φανταστείς ότι μου είπε κάτι που ήταν απαγορευτικό. Μου είπε εννοείται, να το κάνω και ότι είναι φυσιολογικό.

Με την Έφη είμαστε αρκετά χρόνια μαζί δόξα τω Θεώ έχουμε διαμορφώσει ο ένας τον άλλον. Νιώθω ως ευλογιά τη συνάντησή μου μαζί της. Είναι μια ουσιαστική καλλιτέχνης που έχω μάθει πολλά πράγματα και τη θαυμάζω και αντιλαμβάνεται ατην καθημερινότητα με πολύ καλλιτεχνικό τρόπο. Εγώ είμαι πιο πρακτικός άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης:

Άρης Σερβετάλης: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Έφη Μπίρμπα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ