Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκαναν στο Ηρώδειο ο Άρης Σερβετάλης και η σύζυγός του Έφη Μπίρμπα. Το ζευγάρι παρακολούθησε τη συναυλία του Θεόδωρου Κουρεντζή με το νέο του διεθνές μουσικό σύνολο, Utopia στο Ηρώδειο.

Για τη βραδιά η Έφη Μπίρμπα επέλεξε ένα total black look με σακάκι και chunky boots.

«Ο Άρης κι εγώ συναντηθήκαμε σε κάτι μεγαλύτερο από μας, μπήκαμε σε μια ένθεη διαδικασία και μετατοπιστήκαμε συθέμελα» είχε αναφέρει η Έφη Μπίρμπα για τον σύζυγό της στην εκπομπή «Κυψέλη».

«Μέσω της Έφης συνάντησα τον πνευματικό μου. Νοηματοδοτήθηκε η καθημερινότητά μου, τι κάνω, ποιος είμαι. Όλη η καθημερινότητα είναι ένας αγώνας. Σε ένα αγώνισμα δεν είναι όλα ρόδινα.

Υπάρχουν τραυματισμοί αλλά υπάρχουν και στεφάνια. Γνωριστήκαμε σε ένα καφέ που εργαζόταν, μπαίνοντας μέσα συνέβη αυτό που λένε “ζαβλαμάς”. Συζητήσαμε με την Έφη να αποχωρήσω από τον “Ρινόκερο”. Είναι πολύ μεγάλο δώρο για μένα η στάση της Έφης», ανέφερε με τη σειρά του ο ηθοποιός.

Από τη συναυλία του Θεόδωρου Κουρεντζή με το νέο του διεθνές μουσικό σύνολο, Utopia στο Ηρώδειο.

Η παράσταση που ετοιμάζουν ο Άρης Σερβετάλης και η Έφη Μπίρμπα

Ο Άρης Σερβετάλης και η Έφη Μπίρμπα είναι γνωστοί για τις ατμοσφαιρικές τους παραστάσεις και ετοιμάζουν για το καλοκαίρι τα «Βατράχια» του Αριστοφάνη. Μια σύγχρονη διασκευή της αγαπημένης αριστοφανικής κωμωδίας, η οποία πραγματεύεται την αξία της ποίησης και της τέχνης στην κοινωνία μας και θα παιχτεί στην Επίδαυρο στις 28 και 29 Ιουλίου. Εκτός από τον Άρη Σερβετάλη τη διανομή συμπληρώνουν μια εξαιρετική ομάδα ερμηνευτών και ανάμεσά τους είναι ο Μιχάλης Σαράντης, ο Αργύρης Ξάφης, η Ηλέκτρα Νικολούζου και η Μαίρη Μηνά.

Φωτογραφίες: NDP/ Θωμάς Δασκαλάκης

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ