Στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης βρέθηκε η Άντζελα Δημητρίου μαζί με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη το πρωί της Πέμπτης, καθώς συμπληρώθηκαν 9 ημέρες από τον θάνατο της μητέρας της, Ελένης.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» βρέθηκε εκεί και όπως αναφέρθηκε, παρόλο που πήγαν στο κοιμητήριο χέρι χέρι, κάτι συνέβη που πυροδότησε ένταση ανάμεσα τους, με την Όλγα Κιουρτσάκη αποχωρεί από το κοιμητήριο μόνη της!

Σύμφωνα με τη ρεπόρτερ της εκπομπής πριν αποχωρήσει η Όλγα Κιουρτσάκη είπε στην Άντζελα Δημητρίου: «Έχω και μηνύματα από δημοσιογράφους».

Nα θυμίσουμε ότι η Άντζελα Δημητρίου μια μέρα μετά την κηδεία της μητέρα της, έδειξε τον επαγγελματισμό της και βρισκόταν στη θέση της στο 2o live του J2US για το ντουέτο της με τον Στέλιο Δρουμαλιά.

«Θέλω να πω ότι ο καλλιτέχνης είναι πάντα ένας παλιάτσος που πάντα γελάει. Είχα χάσει τον αδελφό μου -ξέρει η Καίτη- τον πατέρα μου και τώρα έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου τη μάνα μου. Εύχομαι ότι εκεί που την έχω στείλει είναι πολύ καλά. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα αυτή τη μάνα όλα αυτά τα χρόνια και μπόρεσα από μόνη μου να την έχω κυρία. Γιατί η μάνα είναι μάνα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Το J2US συνεχίζεται δεν θα φύγω», είχε πει «λυγίζοντας» η Άντζελα Δημητρίου στο J2US.

Διαβάστε επίσης:
Άντζελα Δημητρίου: Στο κοιμητήριο με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη

Άντζελα Δημητρίου – Καίτη Γαρμπή: Το συγκινητικό στιγμιότυπο στο J2US που δεν έδειξαν οι κάμερες

Άντζελα Δημητρίου: «Λύγισε» μιλώντας για την απώλεια της μητέρας της στο J2US

Άντζελα Δημητρίου: Συντετριμμένη στην κηδεία της μητέρας της – Ψιθύριζε συνεχώς «μανούλα μου»

Άντζελα Δημητρίου: Με την κόρη της στο πλευρό της έφτασε για το τελευταίο αντίο στη μητέρα της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ