Με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη στο πλευρό της η Άντζελα Δημητρίου αποχαιρέτησε το πρωί της Παρασκευής τη μητέρα της Ελένη. Η Ελένη Στέρπη έφυγε από τη ζωή στα 96 της χρόνια και υπήρξε πάντα δίπλα στην κόρη της και έμεναν μαζί σχεδόν 50 χρόνια. Όπως και η Όλγα Κιουρτσάκη λάτρευε τη γιαγιά της η οποία ήταν δίπλα της στο μεγάλωμά της, βοηθώντας τόσο την εγγονή της, όσο και την κόρη της που δούλευε σε όλα.

Η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουτσάκη έφτασαν ενωμένες κρατώντας η μία την άλλη στον Ιερό Ναό Αναστάσεως στο Κοιμητήριο της Hλιούπολης δείχνοντας πως σε αυτή τη δύσκολη στιγμή παραμέρισαν τις προσωπικές διαφωνίες που είχαν μπει ανάμεσά τους το τελευταίο διάστημα.

Η Άντζελα Δημητρίου συντετριμμένη και υποβασταζόμενη από τους δικούς της ανθρώπους ψιθύριζε συνεχώς «μανούλα μου» στο τελευταίο αντίο.

Στο πλευρό της αυτή τη δύσκολη στιγμή στάθηκαν συγγενείς αλλά και κοντινοί της φίλοι. Ανάμεσά τους η μάνατζέρ της Βάσω Καπώνη, η Εύη Δρούτσα, ο Χάρης Σιανίδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη σύζυγό του Γαλάτεια Βασιλειάδη, η Σοφία Βόσσου, ο Βασίλης Καπερνάρος.

Στεφάνια με θερμά συλλυπητήρια απέστειλαν στην Άντζελα Δημητρίου ο CEO της Barking Well και παρουσιαστής του J2US Νίκος Κοκλώνης, όπως και η τραγουδίστρια και κριτής του σόου Καίτη Γαρμπή μαζί με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά. Στο πλευρό της Άντζελας Δημητρίου βρίσκονταν ακόμα ο παρτενέρ της στο J2US Στέλιος Δρουμαλιάς, αλλά και η Corporate Communication & PR Director της Barking Well Σόνια Καζόνι.

Στους απόντες από τη δύσκολη στιγμή της οικογένειας της Άντζελας Δημητρίου, ο γαμπρός της Φώτης Λώσης.

Ο Γιάννης Λοβέρδος
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
Ο pr manager Χάρης Σιανίδης.
Η Σοφία Βόσσου.
Ο Βασίλης Καπερνάρος.
Η Εύη Δρούτσα.
Ο Στέλιος Δρουμαλιάς και η Σόνια Καζόνι.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Δημητρίου: Με την κόρη της στο πλευρό της έφτασε για το τελευταίο αντίο στη μητέρα της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ