Η Άντζελα Δημητρίου έφτασε στο τελευταίο αντίο για τη μητέρα της μαζί με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη στο πλευρό της. Οι δύο γυναίκες κατά την άφιξη στον Ιερό Ναό στήριζαν η μία την άλλη.

Η μητέρα της Άντζελας Δημητρίου έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη σε ηλικία 96 ετών βυθίζοντας σε πένθος την τραγουδίστρια.

Το πρωί της Παρασκευής η Άντζελα Δημητρίου συντετριμμένη έφτασε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της μητέρας της μαζί με την κόρη της και τον αδελφό της, Παναγιώτη. Οι δύο γυναίκες σε αυτή τη δύσκολη στιγμή έβαλαν στην άκρη τις διαφορές που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Ελισάβετ Οικονόμου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Άντζελα Δημητρίου φώναζε «Μάνα πού είσαι;». Όταν αντίκρισε τη σορό κόντεψε να λιποθυμήσει και την κράτησαν.

Η Έλενα Πολυκάρπου επισήμανε στην εκπομπή ότι η Όλγα Κιουρτσάκη το απόγευμα της Πέμπτης ανέβηκε στο σπίτι της μητέρας της και θέλησε να μιλήσουν μετά από πάρα πολύ καιρό.

Διαβάστε επίσης: Οι δύσκολες στιγμές της Άντζελας Δημητρίου και οι τηλεοπτικές εξελίξεις που θα συζητηθούν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ