Συντετριμμένη και απαρηγόρητη παραμένει η Άντζελα Δημητρίου μετά τον θάνατο της μητέρας της το πρωί της Τετάρτης -η υγεία της 96χρονης γυναίκας είχε παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση τις τελευταίες μέρες και οι γιατροί δεν άφηναν πολλές ελπίδες, όπως μας μεταφέρουν. Το ερώτημα εδώ είναι αν η Άντζελα εμφανιστεί σήμερα στην πρόβα τζενεράλε για το J2US του Σαββάτου και τι θα συμβεί αν η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη αποφασίσει να έρθει στην κηδεία της γιαγιάς της την Παρασκευή -το περιβάλλον της ισχυρίζεται ότι το έμαθε από την κυρία που καθαρίζει τα σπίτια τους. Η πλευρά της Άντζελας όμως απαντάει ότι η Όλγα δεν έχει επισκεφτεί τη γιαγιά της αν και γνώριζε τη σοβαρότητα της κατάστασής της. Οι πιο ψύχραιμοι, ανάμεσά τους κι εμείς, πιστεύουν ότι το κοινό τους πένθος οφείλει να φέρει και μια, προσωρινή, έστω ανακωχή ανάμεσά τους.

Μετά τη συμμετοχή του στο Maestro (ερμήνευε τον σύντροφο της Κλέλιας Ανδριολάτου) αλλά και στην «Παραλία» της ΕΡΤ1, ο Δημήτρης Κίτσος ανοίγει τα φτερά του στο εξωτερικό. Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Netflix, «Το κορίτσι από το Όσλο» -μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη του δουλειά εκτός συνόρων αφού πριν από λίγα χρόνια είχε λάβει μέρος και στην ταινία Octavio is dead δίπλα στη Ροζάνα Αρκέτ, ενώ πιο πρόσφατα τον είδαμε σειρά Greek Salad στη συνδρομητική πλατφόρμα της Amazon.

Ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της εξαιρετικής σειράς του Mega, Famagusta στις 10 Μαρτίου και επιστρέφει στις οθόνες στις 7 Απριλίου. O τρίτος κύκλος της σειράς θα μεταδοθεί τον Οκτώβριο.

Την επόμενη σεζόν εξάλλου, μιλάμε για απόλυτη κυριαρχία του Αντρέα Γεωργίου στην prime time ζώνη του Mega. Εκτός από τη «Γη της Ελιάς» που συνεχίζεται για τέταρτη σεζόν, πρεμιέρα κάνει η νέα του σειρά με τίτλο «Ταμπού» (και όχι «Τιρκουάζ» όπως έχει γραφτεί). Τα ραντεβού έχουν ήδη ξεκινήσει και εκεί ενδέχεται να δούμε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, αφού όλα δείχνουν πως το Night Out ολοκληρώνει τον κύκλο του φέτος.

Αμέσως μετά το Πάσχα, κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του Maestro. Αυτή τη σεζόν θα δούμε τα έξι πρώτα επεισόδια και, εκτός απροόπτου, τα υπόλοιπα θα μεταδοθούν τον Νοέμβριο, ώστε να πάρει μετά σειρά το Netflix.

Όσο για τον πολυσυζητημένο «Άγιο Παϊσιο», η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου μεταφέρεται για τον Φεβρουάριο του 2025.

Καμία επίσημη απόφαση δεν υπάρχει ακόμα για το The Voice και δεν θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον λένε οι πηγές μας. Οι οριστικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν -στους άμεσα ενδιαφερόμενους πρώτα- μετά το Πάσχα. Το ίδιο ισχύει και για τo Your Face sounds familiar. Η διάθεση είναι θετική αλλά οι κουμπαράδες δεν σπάνε- ακόμα. Ερωτηματικό και για τους «Προδότες», αφού το κανάλι δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα μπουν ξανά σε γυρίσματα αυτή τη σεζόν.

Γενικά, η πηγή του «κακού» για όλες αυτές τις καθυστερήσεις που ακούτε και διαβάζετε καθημερινά, δεν είναι άλλη από το ΕΚΟΜΕ που έπρεπε ήδη να έχει ανακοινώσει πόσα χρήματα θα διαθέσει για τις επιχορηγήσεις των καναλιών (τα ποσά θα είναι σαφώς μικρότερα από το περσινά) γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια για μεγάλα ανοίγματα.

Θετική διάθεση πάντως υπάρχει και για τους «Παγιδευμένους». Όλες οι πλευρές επιθυμούν τη συνέχεια της σειράς, γι’ αυτό και ο κεντρικός -και άκρως περιζήτητος- πρωταγωνιστής, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, έχει προς το παρόν δεσμευτεί να μην κλείσει σε άλλη σειρά για την επόμενη σεζόν. Όσοι πάντως θέλετε να τον δείτε από κοντά, να σπεύσετε στο θέατρο «Χώρα», αφού το Closer σημειώνει απανωτά sold out.

Στις 6 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η πιο ενδιαφέρουσα, κατά την ταπεινή μας, άποψη σειρά της σεζόν, οι «Ψυχοκόρες».

Το κουίζ της Πέμπτης

Ποια (πολύ) προχωρημένη εγκυμοσύνη πασίγνωστης παρουσιάστριας αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα απόψε, εκτός αν η μέλλουσα μητέρα αλλάξει γνώμη τελευταία στιγμή;

Διαβάστε επίσης: Η κόντρα Κανάκη – ΣΚΑΪ, η «μετακόμιση» της Σκορδά και ο κλάδος ελαίας του Λιάγκα στον Ουγγαρέζο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ