Δύσκολες στιγμές βιώνει η Άντζελα Δημητρίου τις τελευταίες ημέρες καθώς την περασμένη Τετάρτη έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ελένη. Μια μέρα μετά την κηδεία της μητέρας της, η Άντζελα Δημητρίου έδειξε τον επαγγελματισμό της και βρισκόταν στη θέση της στο 2o live του J2US για το ντουέτο της με τον Στέλιο Δρουμαλιά.

Μαζί τραγούδησαν τον «Τελευταίο χορό» και αμέσως μετά η Άντζελα Δημητρίου δέχτηκε τα συλλυπητήρια του Νίκου Κοκλώνη αλλά και των κριτών. «Μια μεγάλη αγκαλιά στην Άντζελα γιατί είχε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Σε ευχαριστούμε που σήμερα είσαι εδώ, είσαι επαγγελματίας που είσαι εδώ και συλλυπητήρια. Η Άντζελα σηκώθηκε στάθηκε στα πόδια της, σκούπισε τα δάκρυά της και είπε “όχι θα πάω” γιατί είμαι επαγγελματίας».

«Θέλω να πω ότι ο καλλιτέχνης είναι πάντα ένας παλιάτσος που πάντα γελάει. Είχα χάσει τον αδελφό μου -ξέρει η Καίτη- τον πατέρα μου και τώρα έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου τη μάνα μου. Εύχομαι ότι εκεί που την έχω στείλει είναι πολύ καλά. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα αυτή τη μάνα όλα αυτά τα χρόνια και μπόρεσα από μόνη μου να την έχω κυρία. Γιατί η μάνα είναι μάνα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Το J2US συνεχίζεται δεν θα φύγω», είπε «λυγίζοντας» η Άντζελα Δημητρίου.

Τη συγκίνησή της δεν έκρυψε και η Καίτη Γαρμπή. «Αυτά τα λόγια που είπες με συγκινούν μέχρι τα βάθη της καρδιάς μου», ανέφερε η κριτής του J2US.

«Τα ξέρω όλα. Άλλωστε εγώ και εσύ, η αδελφή σου και όλη σου η οικογένεια ήμασταν μια οικογένεια κάποτε. Εντάξει, οι οικογένειες χωρίζουν, ξανασμίγουν. Σημασία έχει ότι μέσα σου έχεις τη μάνα σου. Θα την έχεις για πάντα όπου και να είσαι γιατί και εσύ είσαι μάνα και καταλαβαίνεις καλά, απάντησε η Άντζελα Δημητρίου.

Θυμίζουμε ότι η αδελφή της Καίτης Γαρμπή υπήρξε παντρεμένη με τον αδελφό της Άντζελας Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ