Η είσοδος της Στεφανίας Γουλιώτη στη σειρά Maestro ήταν θερμή από τους τηλεθεατές. Η ηθοποιός υποδύεται τη σύζυγο του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) με την οποία εκείνος βρίσκεται σε διάσταση. Το έκτο επεισόδιο εξερευνά τη ζωή του Ορέστη από τα πρώτα του όνειρα λίγο μετά την εφηβεία και τη σκληρή και γεμάτη ματαιώσεις ζωή του με τον “λάθος” έρωτα.

Η σκληρή Αλεξάνδρα πήρε πνοή μέσα από τις υποκριτικές ικανότητες της Στεφανίας Γουλιώτη και το αποτέλεσμα δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Ούτε τους χρήστες του Twitter, ούτε και τον συνάδελφό της Αντίνοο Αλμπάνη που υποδύεται τον Μιχάλη στη σειρά.

«Παιδιά δεν ξέρω αν βλέπετε Maestro. Τι σκηνή έπαιξε η Γουλιώτη; Τι ηθοποιάρα ήταν αυτή;», έσπευσε να σχολιάσει ο Αντίνοος Αλμπάνης με ένα story του στο Instagram εντυπωσιασμένος κι εκείνος από την ερμηνεία της.

«Είναι ένα ακραία διαφορετικό επεισόδιο. Το χειριστήκαμε διαφορετικά σαν σκηνοθεσία, σαν φωτογραφία και σαν παίξιμο. Είναι σαν μια ανεξάρτητη ταινία μέσα στο επεισόδιο. Το πιάνουμε από το 1995, από όταν ήταν 20 χρονών ο Ορέστης», είχε δηλώσει για το συγκεκριμένο επεισόδιο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η υψηλή αισθητική της σειράς, με τα απόλυτα ελεγχόμενα πλάνα και την εξαιρετική φωτογραφία είναι κάτι που κάνει το Maestro να ξεχωρίζει στην ελληνική τηλεόραση και δίκαια να έχει κερδίσει μια θέση στην πλατφόρμα του Netflix στην οποία προστέθηκε ήδη στον κατάλογο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ