Η είσοδος της Αλεξάνδρας, της γυναίκας του Ορέστη στη σειρά Maestro στάθηκε η αφορμή για να κάνουμε ένα ταξίδι στον χρόνο μέσα από τα μάτια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Το έκτο επεισόδιο φέρνει την ιστορία του Ορέστη. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει από πού έρχεται, ποιος είναι, τι έχει περάσει, τις σκοτεινές πλευρές του. Ήρθε η ώρα να δούμε την ιστορία αυτού του ανθρώπου. Είναι ένα ακραία διαφορετικό επεισόδιο. Το χειριστήκαμε διαφορετικά σαν σκηνοθεσία, σαν φωτογραφία και σαν παίξιμο. Είναι σαν μια ανεξάρτητη ταινία μέσα στο επεισόδιο. Το πιάνουμε από το 1995, από όταν ήταν 20 χρονών ο Ορέστης. Βλέπουμε πώς αυτός ο ήρωας μεγάλωσε και πώς φτιάχτηκε. Είναι ένας άνθρωπος που τρέχει να ξεφύγει από το παρελθόν του. Η γυναίκα του είναι το παρελθόν του», περιέγραφε στο podcast για αυτό το επεισόδιο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Το Twitter που συχνά φέρνει στο μυαλό του τη σειρά «Ντόλτσε Βίτα», λόγω της συνύπαρξης Χριστόφορου Παπακαλιάτη και Μαρίας Καβογιάννη το έκανε για ακόμα μια φορά αφού η σειρά είχε ξεκινήσει να προβάλλεται το 1995. Στη δεύτερη σεζόν της το 1996 είχαμε δει και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να υποδύεται τον Χάρη, τον σύντροφο της Ντορίτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ