Αν είστε αναγνώστρια της στήλης του beauty του ok!mag, τότε έχετε αντιληφθεί την αδυναμία μας στα trends. Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για μία από τις μεγαλύτερεςβτάσεις του skin care για το 2022, το όνομα αυτής slugging.

Ποια είναι τα βήματα για το σωστό slugging

Τα post με τo #slugging στα Instagram φτάνουν τις έξι σχεδόν χιλιάδες, ενώ στο TikTok τα 161,9 εκατομμύρια. Όλα δείχνουν ότι είμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο trend του οποίου η φιλοσοφία είναι κάπως διαφορετική από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Η καταγωγή του από την Κορέα και απευθύνεται σε όσους αγαπούν τις πλούσιες υφές και νιώθουν την επιδερμίδα τους ξηρή. Η ετυμολογία της λέξης slugging προέρχεται από το όνομα του γυμνοσάλιαγκα. Ποια βήματα, όμως, περιλαμβάνει το skin care trend;

slugging τάση

Δεν πρόκειται για μία περίπλοκη διαδικασία ή μία ρουτίνα ατελείωτων step. Για την ακρίβεια ακολουθείτε τη ρουτίνα που μέχρι τώρα ακολουθούσατε και «σφραγίζετε» την υγρασία με την εφαρμογή ενός προϊόντος παράγωγου του πετρελαίου ή ένα αναπλαστικό προϊόν. Ένα τέτοιο προϊόν είναι και η κοινή βαζελίνη. Η βαζελίνη είναι ένα εξευγενισμένο παράγωγο πετρελαίου που αν και δεν προκαλεί ακμή, δεν είναι το ιδανικό για τις λιπαρές επιδερμίδες. Για ποιο λόγο, όμως, να ενδώσουν οι ξηρές επιδερμίδες στο slugging; Η κορεάτικη τάση θα ενδυναμώσει τον επιδερμικό φραγμό και θα ενισχύσει τη λάμψη της επιδερμίδας. Βοηθώντας να αποκτήσετε το απόλυτο glass skin. Συνίσταται να ακολουθείτε τις βραδινές ώρες όπου και το δέρμα χάνει τα μεγαλύτερα ποσοστά υγρασίας.

Πόση είναι η ιδανική ποσότητα slug;

Αρχικά, μην υπερβάλετε στην ποσότητα. Απλώστε μια μικρή κουκίδα βαζελίνης στο μέτωπο, τα μάγουλα, τη μύτη και το πηγούνι και μετά τρίψτε τα. Δείξε φειδώ. Εάν εφαρμόσετε μεγάλη ποσότητα σε μια περιοχή, θα είναι δύσκολο να απορροφηθεί το προϊόν. Το πιο πιθανό είναι να μείνει στο μαξιλάρι σας.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ