Η ηθοποιός και επιχειρηματίας πάντα έχει προσεγμένο μανικιούρ και μας εμπνέει από τις προτάσεις της. Αυτή τη φορά η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε το trend των lip gloss nails.

Η Αθηνά Οικονομάκου υποστηρίζει απόλυτα την τάση των lip gloss nails

Ίσως είναι η μεγαλύτερη τάση στο μανικιούρ στις Ελληνίδες celebrity. Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δούκισσα Νομικού και Φαίη Σκορδά έχουν υιοθετήσει το trend και τώρα εντοπίσαμε και την Αθηνά Οικονομάκου με το δημοφιλές trend.

Αθηνά Οικονομάκου lip gloss nails

 Για να κάνουμε μία μικρή επανάληψη το συγκεκριμένο trend στα νύχια μιμείται την υφή και τη γυαλάδα των lip gloss. Τα βερνίκια νυχιών που χρησιμοποιούνται είναι σε ροζ απόχρωση και ημιδιάφανη υφή. Ως πρόταση, έχει εκατομμύρια αναζητήσεις στο TikTok, Είναι minimal, nude και έχει λαμπερό φινίρισμα. Φαίνεται να ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία με τα glazed donut nails, η μεγαλύτερη διαφορά τους εντοπίζεται κυρίως στη βάση των νυχιών («δουλεύονται» πάνω στη φυσική βάση των νυχιών), επομένως και το τελικό αποτέλεσμα είναι πιο διάφανο. Δείχνει υπέροχο τόσο στα κοντά νύχια όσο και τα μακριά ή πολύ μακριά. Ακόμη και τα stiletto nails αποκτούν μια σοφιστικέ πινελιά με το lip gloss look. Η ηθοποιός προτίμησε ένα μεσαίου μήκους μανικιούρ.

Editor’s Note: Σημαντική προϋπόθεση για να δείξει κομψό το συγκεκριμένο trend στα νύχια είναι να έχει προηγηθεί μια πολύ καλή περιποίηση και καθάρισμα στα επωνύχια και στα πετσάκια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ