Είναι μεγάλη μας χαρά όταν ένα από τα trend που σας αποκτά ολοένα και περισσότερους φαν. Μάλιστα, αυτή τη φορά δοκιμάσαμε το trend και στη συνέχεια εντοπίσαμε και Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δούκισσα Νομικού να υιοθετούν τα lip gloss nails.

Διαβάστε Επίσης: Η Δούκισσα Νομικού με ice manicure

Η Δούκισσα Νομικού με lip gloss nails, μία αναμενόμενη επιλογή

Η Δούκισσα Νομικού, τα τελευταία χρόνια, έχει δημιουργήσει ένα signature κομψό style. Σίγουρα θα πειραματιστεί ακολουθώντας τα trend, αλλά δεν θα ξεφύγει από τη βάση της. Αυτή θα λέγαμε ότι είναι επηρεασμένη από την αισθητική των clean make up girl. Έτσι δε γινόταν να μη δοκιμάσει το αντιπροσωπευτικότερο μανικιούρ αυτών κοριτσιών. Η Δούκισσα Νομικού υιοθέτησε τα lip gloss nails και τις πηγαίνουν πολύ.

 lip gloss nails  Δούκισσα Νομικού

Μία μικρή περίληψη για όσες δεν γνωρίζουν για τι ακριβώς μιλάμε: Η τάση μιμείται το βελούδινο, γυαλιστερό, διάφανο φινίρισμα του lip gloss όταν το εφαρμόζετε στα χείλη. Χαρίζει γυαλάδα και δημιουργεί ένα «καθαρό», φρέσκο αποτέλεσμα. Plus, ταιριάζει τόσο στα κοντά νύχια όσο και στα μακριά. Ταιριάζει τόσο στα νύχια της,  όσο και στα λεπτεπίλεπτα δάχτυλα της. Τα lipgloss nails φαίνεται να ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία με τα glazed donut nails, η μεγαλύτερη διαφορά τους εντοπίζεται κυρίως στη βάση των νυχιών («δουλεύονται» πάνω στη φυσική βάση των νυχιών), επομένως και το τελικό αποτέλεσμα είναι πιο διάφανο, minimal και clean.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ