Νομίζουμε ότι αν δεν έχετε δοκιμάσει το trend που τα νύχια μιμούνται την υφή του lip gloss, κάτι πάει λάθος. Αστειευόμαστε. Απλά, βλέποντας τη μία celebrity μετά την άλλη να τα επιλέγει, είμαστε σίγουροι ότι μπει στο πειρασμό να δοκιμάσετε την τάση. Τελευταία που υπέκυψε η Φαίη Σκορδά, που έδειξε ότι τα lip gloss nails είναι ωραία πρόταση και σε ένα διαφορετικό σχήμα.

Διαβάστε Επίσης: Η Φαίη Σκορδά με το πρώτο φθινοπωρινό βερνίκι νυχιών

Η Φαίη Σκορδά επιλέγει τη 90s εκδοχή των lip gloss nails

Η παρουσιάστρια, τελευταία, έχει κάνει μία αλλαγή στο μανικιούρ της. Αυτή αφορά το σχήμα της. Τα τετράγωνα νύχια της πηγαίνουν πολύ. Κολακεύουν πολύ τα μακριά δάχτυλα της. Ένα από τα πιο κλασικά σχήματα στο μανικιούρ και σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα των nail experts τις προηγουμένες δεκαετίες, το square shape είναι ακόμα στη μόδα αλλά στην πιο κοντή εκδοχή του. Ωστόσο, λόγω του τετράγωνου σχήματός του και των pointy γωνιών, το συγκεκριμένο θα ταίριαζε καλύτερα σε λεπτά και μακριά νύχια. Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά συνδύασε το trend των lip gloss nails στα τετράγωνα νυχιά.

φαίη σκορδά lip gloss nails

Στην ουσία, η συγκεκριμένη τάση θέλει απλά να μεταφέρει- μιμηθεί το glossy εφέ που προσφέρει ένα lipgloss στα χείλη, στο μανικιούρ. Σε γυμνή βάση στα νύχια, απλώνονται μερικές στρώσεις από ένα διάφανο nude ή baby pink glossy χρώμα ώστε να δημιουργηθεί ένα γυαλιστερό φινίρισμα. Για extra glam αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διάφανο βερνίκι με λάμψη ή glitter. Στο τέλος το αποτέλεσμα «κλειδώνεται» μ’ ένα ultra glossy gel topcoat.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ