Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 13 Δεκεμβρίου στον Τοξότη θα έχει ισχύ μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου και φέρνει πολλές ανατροπές ιδιαίτερα για 4 ζώδια που επηρεάζει περισσότερο. Το φαινόμενο κρύβει πολύ δυναμικά στοιχεία. Μπορεί αρχικά να φαίνεται ότι ο Ήλιος και η Σελήνη σχηματίζουν τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό, που δωρίζει καρμικές γνωριμίες, αλλά υπάρχουν και λίγα πράγματα που πρέπει να προσέξετε αν ανήκετε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια.

Η Νέα Σελήνη κορυφώνεται στην 20η μοίρα του Τοξότη, άρα επηρεάζονται τα τέλη του 2ου και οι αρχές του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων. Η συσσώρευση πλανητών στο ζώδιο του Τοξότη μας αποτρέπει από το να αισθανθούμε συναισθηματική αξιοπιστία και σταθερότητα. Τα πρώτα δεκαήμερα, πάντως, μπορούν να απολαύσουν ένα σύντομο διάλειμμα, έπειτα από το μικρό χαστούκι που έφαγαν από την Πανσέληνο του Νοέμβρη.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω, πια, στάσιμος προς αναδρομή, υποδεικνύει ότι ανατρέπονται κάποιοι έρωτες ή επικρατεί ασυνεννοησία, η οποία οδηγεί σε ρίξεις. Γινόμαστε περισσότερο εσωστρεφείς, υπεραναλύουμε κάποιες καταστάσεις και τελικά η συμμετοχή του Άρη στον Τοξότη καθιστά λιγάκι «σκληροπυρηνικό» το σκηνικό του έρωτα. Για τους πιο προχωρημένους, ο Κρόνος ενεργοποιεί το μεσοδιάστημα Άρη και Ουρανού που προκαλεί απομακρύνσεις λόγω καβγάδων ή ψυχρότητα, όμως ο Πλούτωνας ενεργοποιεί εκείνο του Ηλίου και του Δία. Με απλά λόγια, μήπως να το ρίχναμε στη δουλειά;

Ποια ζώδια ζουν ερωτικές περιπέτειες με τη Νέα Σελήνη

Δίδυμος

Όλοι ξέρουμε ότι θρέφονται από τις περιπέτειες. Το σύμπαν σας στηρίζει και σας τις προσφέρει. Θα χρειαστεί να παραμείνετε ψύχραιμοι και να χρησιμοποιήσετε στο μέγιστο τις διπλωματικές σας ικανότητες, προκειμένου να βιώσετε το καλύτερο δυνατό σενάριο της περιόδου. Αν έχετε μεγάλη κοινωνική ισχύ, προσέξτε τα άτομα που σας προσεγγίζουν, διότι μπορεί να έχουν… «λεφτά» αισθήματα. Σε γενικές γραμμές, η λίμπιντό σας είναι αυξημένη και κάνετε γνωριμίες που μολονότι αρχικά δεν φαίνονται σταθερές, με λίγη προσπάθεια και καλή επικοινωνία, θα μπορέσετε αργότερα να τις βελτιώσετε.

Λέων

Η Νέα Σελήνη σας επηρεάζει με θετική όψη τριγώνου, οπότε θεωρείστε από τους πιο ευνοημένους του διαστήματος. Είναι γεγονός πως η διάθεσή σας είναι παιχνιδιάρα κι ερωτική. Αυτό το στοιχείο εξωτερικεύεται και δείχνετε πιο προσιτοί. Έτσι, ενθαρρύνονται οι θαυμαστές σας – οι οποίοι προφανώς και είναι πολλοί!- να σας προσεγγίσουν και να σας κερδίσουν. Είναι φυσιολογικό να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη. Εσείς, που είστε σε σχέση, διαχειριστείτε ήπια τις εντάσεις με το άλλο σας μισό.

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να κάνετε ξεκινήματα πάσης φύσεως. Μαζί με όλα, ένας κεραυνοβόλος έρωτας σας χτυπά την πόρτα, όμως καλό είναι να προσέξετε τις προθέσεις του. Στο κλίμα παρατηρείται μία φιλοδοξία, ικανή να το φτάσει στα άκρα ώστε να επιτύχει! Η ενέργεια της Νέας Σελήνης λειτουργεί αμφίδρομα, άρα δεν προκαλεί εντύπωση αν ο έρωτας που επιλέξετε διαθέτει χοντρό πορτοφόλι ή καλή φήμη! Πειραματίζεστε, φλερτάρετε και είναι αναμενόμενο να παρουσιάσετε παραπάνω από μία αισθηματική ευκαιρία. Είναι διάστημα που περνάτε όμορφα, αλλά χρειάζεται να αποκτήσετε λιγάκι πιο ξεκάθαρους στόχους.

Υδροχόος

Ήρθε η Νέα Σελήνη να σας ανανεώσει, προσφέροντάς σας περισσότερη κοινωνικοποίηση. Γνωρίζετε καινούριους φίλους, ενώ μέσα σε όλο αυτό πρόκειται να ερωτοχτυπηθείτε! Το καλύτερο είναι ότι θα τα κάνετε 2 σε 1! Δηλαδή πέρα από τον έρωτα, θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα συμβάλλουν στην προσωπική και επαγγελματικής σας ανέλιξη. Σίγουρα θα συντελέσει στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησής σας, πράγμα που θα εκπέμπετε προς τα έξω. Έτσι, θα γίνετε ακόμη πιο γοητευτικοί.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ