Μερικά χείλη δεν μπορούν ποτέ να μείνουν άλαλα. Εσείς μπορεί να τους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας και εκείνοι να είναι οι πρώτοι που θα τα αποκαλύψουν. Είτε αρέσκονται στα μυστικά, είτε το κάνουν καταλάθος, το σίγουρο είναι είναι δεν μπορείτε ποτέ να τους εμπιστευτείτε το μυστικό σας. Το ζώδιο στο οποίο ανήκουν θα μπορούσε να είναι ο λόγος που δεν κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Το χειρότερο ζώδιο για να εμπιστευτείτε το μυστικό σας

6. Ζυγός

«Στους Ζυγούς αρέσει να διατηρούν θετικές και αρμονικές κοινωνικές συνδέσεις με όλους, αλλά η διατήρηση αυτής της αίσθησης ισορροπίας είναι δύσκολη αν τους βαρύνει κάποια πληροφορία ιδιαίτερης σημασίας», λέει ο ιδρυτής του Ryan’s Astrology.

Αυτά τα ζώδια του αέρα ευδοκιμούν κοινωνικά και θεωρούνται ειδικοί στην επικοινωνία. Θέλουν να παραμένουν ενήμεροι, και μερικές φορές αυτό σημαίνει ότι θα μοιραστούν ένα ή δύο μυστικά ακόμα κι αν δεν έπρεπε.

Οι Ζυγοί μπορεί να πιστεύουν ότι βοηθούν όταν τα μοιράζονται με άλλους, αλλά πρέπει να μάθουν να διατηρούν κάποια διακριτικότητα αν θέλουν να διατηρήσουν φίλους και σχέσεις.

5. Παρθένος

Στους Παρθένους αρέσει πάντα να γνωρίζουν – δεν έχει σημασία αν οι πληροφορίες τους βοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο, τις χρειάζονται για να αισθάνονται ανώτεροι.

Όσο έξυπνοι και εκλεπτυσμένοι κι αν φαίνονται, οι Παρθένοι είναι απίστευτα επικριτικοί. «Είναι το είδος του ζωδίου που θα χρησιμοποιούσε τα προσωπικά σας στοιχεία εναντίον σας και θα σας έκανε να νιώθετε άσχημα με τον εαυτό σας», λέει η διοκτήτρια του Psychic Stina.

Με κυβερνήτη τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, μπορούν να συνεχίσουν για ώρες και να μοιράζονται μυστικά, επειδή θέλουν να ακούσουν τον εαυτό τους να μιλάει ή να είναι οι πρώτοι που θα τα πουν.

4. Λέων

Ένας Λέων καθοδηγείται από την ανάγκη του για προσοχή και μερικές φορές ο εγωισμός είναι στο να κρατήσει ένα μυστικό.

«Έχουν ταλέντο στο δράμα και το κουτσομπολιό στον κοινωνικό περίγυρο, γιατί είναι συχνά διασκεδαστικό για τους άλλους, είτε τους κάνει να φαίνονται πραγματικά καλοί μακροπρόθεσμα είτε όχι», λέει ο Ράιαν Μαργκουαρντ.

Όταν δίνεται σε αυτά τα ζώδια της φωτιάς η ευκαιρία να επιδειχθούν, δεν τη σπαταλούν, ακόμα και αν είναι εις βάρος κάποιου και μοιραστούν το μυστικό του. Θα πρέπει όμως να παραμείνουν αυθεντικοί για να κερδίσουν τον κόσμο.

3. Κριος

Ο Κριός είναι λίγο θορυβώδης και θα το χρησιμοποιήσει όταν επιδιώκει κάτι που θέλει. Η Στίνα Γκάρμπις συμβουλεύει να είστε προσεκτικοί αν πείτε κάτι εμπιστευτικά σε αυτά τα ζωδια της φωτιάς.

«Αυτό το ζώδιο μπορεί είτε χρησιμοποιεί το μυστικό εναντίον σου, είτε να τρέχει να το πει σε κάποιον αμέσως». Και ενώ μπορούν να είναι πιστοί φίλοι, μπορεί να μοιράζονται πράγματα από θυμό.

Κάτι που πρέπει να θυμάστε με τους Κριούς είναι ότι είναι επίσης απίστευτα παρορμητικοί. Μπορούν να αφήσουν το πάθος τους να τους παρασύρει και τελικά να μοιραστούν μυστικά σε ακατάλληλες καταστάσεις.

2. Τοξότης

Οι Τοξότες δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από το να εκφράζονται ελεύθερα. Όταν τους έχουν εμπιστευτεί ένα μυστικό, μερικές φορές νιώθουν ότι αποτελεί περιορισμό ή εμπόδιο.

Επειδή είναι ανήσυχοι, μπορεί να είναι λίγο απρόσεκτοι με τα μυστικά ή τα κουτσομπολιά. Θα σας ακούσουν και θα ορκιστο΄τυν ότι δεν θα μιλήσουν σε ψυχή γι’ αυτό και έπειτα θα το πουν στον επόμενο που θα συναντήσουν.

Αυτά τα ζώδια της φωτιάς δεν λένε στους ανθρώπους πράγματα με κακόβουλη πρόθεση. Αλλά είναι αρκετά ξεχασιάρηδες και δεν θα θυμούνται ότι οι πληροφορίες είναι ιδιωτικές. Επιπλέον, τους αρέσει να παγιδεύονται στο δράμα.

1. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δεν κλείνουν το στόμα τους. Είναι επίσης ζώδια του αέρα, που σημαίνει ότι είναι γνωστοί για την επικοινωνία. Αυτός ο συνδυασμός είναι που τους κάνει το χειρότερο ζώδιο για να πείτε ένα μυστικό.

«Αν πεις ένα μυστικό σε έναν Δίδυμο, φρόντισε να ξέρεις ότι θα γίνει το μεγαλύτερο κουτσομπολιό της επόμενης μέρας», λέει η Γκάρμπις.

Επειδή το μυαλό τους κατακλύζεται από πληροφορίες, μπορεί επίσης να φλυαρούν κατά λάθος και μερικές φορές να τα κάνουν μαντάρα.

Ο Μαργκουάρντ λέει ότι πρέπει να δουλέψουν πάνω στο να έχουν επίγνωση αυτού που λένε, αντί να επικοινωνούν χωρίς σταματημό. Ένα από τα δυνατά τους πλεονεκτήματα είναι να μοιράζονται πληροφορίες, αλλά αυτό δεν λειτουργεί προς όφελός τους όταν πρόκειται για μυστικά.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ