Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιου που θα τον αποδεχτούν και θα προχωρήσουν και άλλοι που θα μείνουν κολλημένοι για καιρό ή θα βαλθούν να εκδικηθούν ή ακόμα και να εκβιάσουν τα συναισθήματά σας. Οι αστρολόγοι αποκαλύπτουν πιο είναι το χειρότερο ζώδιο για να χωρίσετε σε μια λίστα που πηγαίνει από τους ελαφρά πεισματάρηδες μέχρι εκείνους που είναι εντελώς εξαρτημένοι από τη σχέση τους. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Ιχθύς!

Το ζώδιο που θα σας το κάνει δύσκολο αν αποφασίσετε να το χωρίσετε

6. Ζυγός

Οι Ζυγοί μισούν την αντιπαράθεση κάθε είδους. Επομένως, σε έναν χωρισμό, δεν θα φωνάζουν ούτε θα τσακώνονται μαζί σας. Αλλά το έχουν παιχνιδάκι με μια παθητικοεπιθετική συμπεριφορά να κάνουν σας «διαλύσουν» το μυαλό.

«Μπορεί να χωρίσετε μαζί τους, αλλά μέχρι το τέλος, θα πιστέψετε ότι είστε αυτός που απορρίπτεται», εξηγεί η Τζένιφερ Μπαπτίστα, ειδική στα ταρώ και αστρολόγος στο Porch Project.

Προσπαθήστε να μην αφήσετε έναν Ζυγό να επηρεάσει τη σκέψη σας, γιατί τότε θα σας απασχολήσουν για καιρό μετά το τέλος της σχέσης.

5. Λέων

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Λέοντες αγαπούν το δράμα και την προσοχή. Οπότε όταν συμβεί ένας χωρισμός και δεν είναι πλέον το επίκεντρο κάποιου, θα αρχίσουν να το χάνουν.

«Έχουν ισχυρή αίσθηση υπερηφάνειας και ένας χωρισμός μπορεί να πληγώσει βαθιά τον εγωισμό τους», λέει η Ρακέλ Ροντρίγκεζ, αστρολόγος στο Nomadrs. «Οι Λέοντες μπορεί να αντιδράσουν θεατρικά σε έναν χωρισμό που τον καθιστά μια δύσκολη και συχνά δημόσια διαδικασία».

Η ανάγκη τους για επικύρωση σημαίνει ότι θα δυσκολευτούν να τα παρατήσουν και θα χρειάζονται πάντα περισσότερα από τον άλλον πριν μπορέσουν πραγματικά να προχωρήσουν.

4. Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για τρία πράγματα: το πείσμα τους, την αντίστασή τους στις αλλαγές και την ανάγκη τους για σταθερότητα και ασφάλεια.

Εξαιτίας αυτών των χαρακτηριστικών, δεν παίρνουν ελαφρά τους χωρισμούς και δεν παίρνουν το όχι για απάντηση. «Πρέπει πραγματικά να πατήσεις πόδι», λέει η Μπαπτίστα.

Οι Ταύροι θα πεισμώσουν σε σημείο που να αρνούνται να αποδεχτούν ότι όλα έχουν τελειώσει.

3. Παρθένος

Οι Παρθένοι δεν μπορούν παρά να υπεραναλύσουν μια κατάσταση, χαρακτηριστικό της ιδιοσυγκρασίας τους. Αυτό το ζώδιο θα εξετάσει κάθε λεπτομέρεια της σχέσης.

«Αυτή η συνήθεια μπορεί να κάνει τη διαδικασία δύσκολη και περίπλοκη, καθώς συχνά προσπαθούν να κατανοήσουν κάθε λόγο πίσω από τον χωρισμό», εξηγεί η Ροντρίγκεζ.

Για καιρό μετά το τέλος της σχέσης θα παλεύουν ακόμα με τη σκέψη ότι δεν ήταν αρκετά καλοί.

2. Σκορπιός

Είναι κοινό μυστικό ότι δεν πρέπει να τα βάζετε με τους κυκλοθυμικούς και μυστηριώδεις Σκορπιούς.

Παίρνουν λίγο χρόνο για να ανοιχτούν στους ανθρώπους, αλλά μόλις το κάνουν, δημιουργούν ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς. Επειδή έχουν δεθεί τόσο πολύ, ένας χωρισμός μπορεί να μοιάζει με προδοσία στα μάτια τους και τους προκαλεί να γίνουν αμέσως χειριστικοί και εκδικητικοί.

Όπως ένας σκορπιός, έτσι και όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο θα τσιμπούν κάθε φορά λέει η Μπαπτίστα. «Να φερθείτε μαλακά όταν έχετε να κάνετε με έναν Σκορπιό γιατί θα σας κάνουν να μετανιώσετε που γεννηθήκατε».

1. Ιχθύς

Ως συναισθηματικό ζώδιο του νερού νιώθει τα πράγματα στο δεκαπλάσιο και είναι στην κορυφή αυτής της λίστας ως το ζώδιο που θα κάνει τον χωρισμό πραγματικά δύσκολο.

Ζουν τη ζωή σαν να είναι παραμύθι και όταν η φαντασίωση της σχέσης καταρρεύσει, τους επηρεάζει βαθιά.

Η Ροντρίγκεζ εξηγεί ότι είναι φυσικό να χάνουν τον εαυτό τους σε μια σχέση, οπότε όταν έρχεται το τέλος, νιώθουν εντελώς χαμένοι. «Η τάση τους να εξιδανικεύουν τους συντρόφους τους τους οδηγεί σε μια παρατεταμένη περίοδο πένθους και αδυναμίας να προχωρήσουν».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ