Δυναμικές και ανεξάρτητες με τίμημα συχνά να μένουν μόνες, αν δίπλα τους δεν έχουν έναν εξίσου ισχυρό σύντροφο. Επιθυμία τους είναι να πετυχαίνουν βασιζόμενες στις δικές τους ικανότητες και να δείχνουν στον κόσμο ότι μπορούν να τα καταφέρουν και μόνες τους καλά. Διαφωνούν με την άποψη ότι οι δυναμικές γυναίκες «τρομάζουν» και δεν φέρουν ευθύνη για το πόσο φοβούνται το δυναμισμό τους.

Τα 5 ζώδια στα οποία ανήκουν οι πιο ανεξάρτητες γυναίκες

Κριός

Το πρώτο ζώδιο από τα 12 που συμβολίζει την τόλμη και την πρωτοπορία. Δεν κάνει καθόλου εντύπωση που εντάσσονται στη συγκεκριμένη λίστα. Έχουν επιχειρηματικό μυαλό και η φύση τους, τούς επιτρέπει να μάχονται για ό,τι αγαπούν. Δε διστάζουν να υιοθετήσουν «αρσενικούς» ρόλους, όπως το να εμπλακούν σε ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα, αλλά ούτε και να φλερτάρουν πρώτες τον άνδρα που θέλουν να κάνουν δικό τους!

Αιγόκερως

Γνωρίζουν πως αν δεν φροντίσουν πρώτες τον εαυτό τους, μπορεί να μην το κάνει κανένας άλλος. Είναι σημαντικό για την Αιγοκερίνα να αισθάνεται παραγωγική και χρήσιμη στην κοινωνία, ενώ το χρήμα και η κοινωνική άνοδος είναι απαραίτητα για την ψυχολογική της ασφάλεια. Δεν είναι καθόλου επιφανειακή, όσο σκληρή κι αν δείχνει προς τον έξω κόσμο. Αγαπά την οικογένεια, θέλει να κάνει τη δική της, αλλά μόνο εάν βρει έναν εξίσου ικανό άνδρα να την υποστηρίξει.

Σκορπιός

Η σκληροπυρηνική τη φύση της επιτρέπει να μάχεται και να διεκδικεί καλύτερα από κάθε άλλον. Το στρατηγικό της μυαλό τη βοηθά να καταστρώνει πλάνα που δύσκολα αποτυγχάνουν. Φτάνει όπου έχει βάλει στόχο, αλλά έχει μία Αχίλλειο πτέρνα: ερωτεύεται παθιασμένα και βαθιά. Αν έχετε σκοπό να κάνετε ερωτική σχέση μαζί της, φροντίστε να είναι ο έρωτάς σας λειτουργικός, ώστε να μην γίνει εμπόδιο στα όνειρά της.

Τοξότης

Η Τοξοτίνα, μάλλον, δεν έχει Αχίλλειο πτέρνα. Είναι τόσο δυναμική κι ευέλικτη, που όταν επιθυμεί κάτι, το καταφέρνει. Είναι το κορίτσι «αμαζόνα» που θα φλερτάρει με όποιον «έχει βάλει στο μάτι», μα δεν θα διστάσει να απομακρυνθεί άμεσα, μόλις χάσει το ενδιαφέρον της. Διαθέτει εσωτερική δύναμη κι αισιοδοξία που δεν την αφήνουν να πέσει ψυχολογικά. Κάθε ημέρα είναι μία ευκαιρία για νέες περιπέτειες για εκείνη, οπότε αν θέλετε να την έχετε στη ζωή σας, να της προσφέρετε συνεχώς καινούριες εμπειρίες!

Υδροχόος

Αξιοθαύμαστη η Υδροχοϊνα, που θέλει και μπορεί να καταφέρνει μέσα από το μυαλό και τις απίστευτές τις ιδέες, οτιδήποτε έχει θέσει ως στόχο. Η ευφυία της είναι ασυνήθιστη και πολλές φορές αισθάνεται ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τους άλλους. Με τους συντρόφους της, θέλει πάντα να παίρνει και το ρόλο του καλύτερού τους φίλου. Ένας φίλος δεν προδίδει και κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξει όσα επιθυμείτε. Άρα η επιτυχία της είναι και δική σας και το αντίστροφο. Μην της τη στερήσετε!

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ