Η Πανσέληνος Μαρτίου φέρνει αέρα αλλαγής. Η ενέργειά της επηρεάζει και τα 12 ζώδια και τα σπρώχνει να αναλάβουν δράση. Κατά τη διάρκειά της όλοι φτάνουμε σε ένα σημείο όπου αναγκαζόμαστε να πάρουμε μια απόφαση, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Υπάρχουν ωστόσο και 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει, σύμφωνα με το Elite Daily, από την επιρροή που ασκεί σε αυτά η Πανσέληνος Μαρτίου.

Το αστρολογικό φαινόμενο λαμβάνει χώρα στο ζώδιο της Παρθένου και τα ζώδια που θα επηρεαστούν δραματικά είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

Τα ζώδια που επηρεάζει η Πανσέληνος Μαρτίου

Δίδυμος

Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει τις βαθύτερες ανάγκες σας. Αυτό που κρύβεται μέσα στην καρδιά σας. Λαμβάνει χώρα στον 4ο οίκο σας που αφορά την οικογένεια και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Προετοιμαστείτε για αποκαλύψεις όσον αφορά την προσωπική σας ζωή καθώς αντιλαμβάνεστε τι χρειάζεστε προκειμένου να νιώσετε ασφαλείς στον δικό σας «χώρο». Αξίζετε να νιώσετε αγάπη και κατανόηση σε όποιο μέρος αποκαλείτε σπίτι σας.

Παρθένος

Δεν είστε ο ίδιος άνθρωπος που ήσασταν στο παρελθόν και αυτή η Πανσέληνος το αποδεικνύει. Γνωρίστε ποιοι είστε -πέρα από τις σχέσεις σας- γιατί είστε ο εαυτός σας. Καθώς η Πανσέληνος συμβαίνει στην Παρθένο σας ενθαρρύνει να αποδεχτείτε την οικειότητα χωρίς να θυσιάσετε την ανεξαρτησία σας. Είναι η στιγμή να κάνετε μια δυνατή κίνηση που δείχνει ότι ωριμάσατε. Έχετε διανύσει μακρύ δρόμο.

Τοξότης

Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να αποκαλύψει κάποιες έκτακτες πληροφορίες στη ζωή σας. Εξάλλου, λαμβάνει χώρα στον 10ο οίκο σας που έχει σχέση με τη φήμη και τη δημοσιότητα. Σας ενθαρρύνει να κάνετε την καλύτερη κίνησή σας και να δείξετε από τι είστε φτιαγμένοι. Αυτή η Πανσέληνος προκαλεί επίσης αλλαγή που ξετυλίγει την καριέρα σας. Αγκαλιάστε ότι σας δίνει κίνητρο και σας εμπνέει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

Ιχθύς

Συνειδητοποιείται πού βρίσκονται οι σχέσεις σας κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι μια σχέση σας αναζητά ένα σημείο αλλαγής. Είτε γιορτάζετε ένα σημαντικό γεγονός με κάποιον που αγαπάτε ή αναγνωρίζετε ότι η δυναμική της σχέσης χρειάζεται να αλλάξει. Μαθαίνετε πώς να είστε καλύτερος σύντροφος ή πως να «διαλέγετε» καλύτερους συντρόφους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ