Η Πανσέληνος του Μαρτίου είναι το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι του χειμώνα. Πραγματοποιείται στις 7 Μαρτίου στην Παρθένο. Πρόκειται για το ζώδιο της παραγωγικότητας, της εργασίας και της σωματικής υγείας.

Για τους περισσότερους, σύμφωνα με το ABC, η Πανσέληνος Μαρτίου θα είναι μια ευκαιρία να κάνουν νέα ανοιξιάτικη αρχή με θετικές αλλαγές στον τομέα της υγείας και εξέλιξη στον προγραμματισμό μεγάλων σχεδίων. Δείτε παρακάτω πώς θα επηρεάσει το δικό σας ζώδιο το «Φεγγάρι του Σκουληκιού».

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος Μαρτίου τα 12 ζώδια

Κριός

Περισσότερες ευθύνες και επαγγελματικά projects έρχονται στο δρόμο σας. Δώστε προσοχή σε μία αλλαγή πλεύσης στην επαγγελματική σας ζωή όπως το να τελειώσετε ένα μεγάλο project ή να βρείτε νέα δουλειά.

Ταύρος

Ρομαντισμός, πάθος και γέλιο φέρνει η Πανσέληνος Μαρτίου. Ίσως και την αδελφή ψυχή σας. Β’αλτε στο πρόγραμμα μερικά ρομαντικά ραντεβού, ξοδέψτε χρόνο με τους κολλητούς σας και πείτε στους άλλους ότι τους αγαπάτε.

Δίδυμοι

Δεν είναι αυτή η στιγμή για φιλοδοξίες στην επαγγελματική σας ζωή. Θυμηθείτε να δώσετε την ίδια φροντίδα και προσοχή και στην οικογένειά σας και την προσωπική σας ζωή με αυτή που δίνετε στη δουλειά. Κάποιος κοντινός σας μπορεί να το χρειάζεται.

Καρκίνος

Οι καρποί των μεγάλων ιδεών σας αρχίζουν να αποδίδουν αυτή την περίοδο. Μην αφήσετε απρόσμενα δράματα να διακόψουν την εξέλιξη που έχετε κάνει και αξιοποιείστε την αλλαγή ως ευκαιρία για αυθεντικούς δεσμούς.

Λέων

Είναι η εποχή να υπολογίσετε που πηγαίνουν τα λεφτά σας και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε όλα αυτά που λέτε. Ωστόσο, το Φεγγάρι του Σκουληκιού μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη αύξηση, νέα δουλειά ή δευτερεύον project.

Παρθένος

Είναι στιγμή να πατήσετε στη δύναμή σας και να δείξετε στον κόσμο τον αληθινό σας εαυτό. Μιλήστε και αξιοποιήστε την καλή επικοινωνία κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου για να πείτε την αλήθεια σας και να εκφράσετε τις εσωτερικές σας επιθυμίες και τα σχέδιά σας.

Ζυγός

Ας είμαστε ρεαλιστές, χρειάζεστε ξεκούραση. Ίσως έχετε πάθει υπερκόπωση από τις ατελείωτες προσωπικές και επαγγελματικές απαιτήσεις που ρουφούν την ενέργειά σας. Πάρτε λίγο χρόνο κάνοντας ένα βήμα πίσω να αναπνεύσετε. Δεν είναι η στιγμή για να πιέζετε καταστάσεις.

Σκορπιός

Είναι ένα πάρτι και το διασκεδάζετε. Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, γιορτές και συναντήσεις έχει το πρόγραμμα. Σιγουρευτείτε ότι μένετε μακριά από κουτσομπολιά, δεν υπάρχει λόγος για δράματα.

Τοξότης

Η νίκη δεν χρειάζεται να έρθει εις βάρος των άλλων, ειδικά όσων έχετε στην προσωπική σας ζωή. Όσο απολαμβάνετε επαγγελματική επιτυχία και νέες ευκαιρίες, μην ξεχνάτε ότι χρειάζεστε νίκες σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στη δουλειά.

Αιγόκερως

Αυτή η Πανσέληνος φέρνει έναν ολοκαίνουργιο κόσμο που μοιάζει πιο φωτεινός και ενδιαφέρων. Είστε έτοιμοι για ένα νέο ταξίδι αλλά διπλοτσεκάρετε τις λεπτομέρειες. Μπορεί να ζαλιστείτε και να πέσετε όταν τρέχετε με κλειστά μάτια.

Υδροχόος

Το ολόγιομο φεγγάρι του Μαρτίου φέρνει τον χρόνο για να ισιώσετε τα πράγματα. Φαίνεται πως εσείς και κάποιος στη ζωή σας δεν είστε στο ίδιο μήκος κύματος. προχωρήστε μπροστά με αποφασιστικότητα αλλά θυμηθείτε να έχετε ενσυναίσθηση. Οι άλλοι θα σας ακούσουν.

Ιχθείς

Οι σχέσεις, οι επαγγελματικές ή οι ερωτικές, θα είναι η προτεραιότητά σας. Είναι η στιγμή να κάνετε το επόμενο βήμα αλλά σιγουρευτείτε ότι αποφεύγετε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Καλά πράγματα μπορεί να τελειώσουν για να δώσουν τη θέση τους σε καλύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ