Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε ψηλά στον νυχτερινό ουρανό και θα νιώσετε την ενέργεια που φέρνει η Πανσέληνος Μαρτίου σε όλα τα ζώδια. Θα νιώσετε ανανεωμένοι με έναν απίστευτο τρόπο. Άλλωστε είναι το πιο έντονο φαινόμενο κάθε μήνα.

Αν ανήκετε μάλιστα σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με το Elite Daily, αυτή η Πανσέληνος θα είναι για εσάς ευνοϊκή.

Ποια ζώδια ευνοεί η Πανσέληνος Μαρτίου

Κριός: Εξελίσσεται την καθημερινή σας ρουτίνα και την παραγωγικότητα

Αυτή η Πανσέληνος σας ενθαρρύνει να πάρετε εξυπνότερες, υγιεινότερες και πιο πρακτικές αποφάσεις. Εξάλλου, συμβαίνει στον 6ο οίκο σας που έχει σχέση με τη ρουτίνα και την ευεξία και φωτίζει τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Εξετάστε τον εαυτό σας και ανακαλύψτε ποιες συνήθειες και ποιες δραστηριότητες δεν σας ικανοποιούν πια. Είναι η ώρα να εξελίξετε τον εαυτό σας γιατί το αξίζετε.

Καρκίνος: Ανοίγετε την καρδιά σας στην περιπέτεια και στην εξέλιξη

Μπορεί να μην ξέρετε πού πηγαίνετε αλλά δεν σας νοιάζετε εφόσον έχετε θέση στο παράθυρο. Καθώς αυτή η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον 9ο οίκο σου που έχει σχέση με την περιπέτεια και τη σοφία, σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα βήμα πίσω από τις καθημερινές σας συνήθειες και να αποδεχτείτε κάτι εντελώς διαφορετικό. Η διασκέδαση είναι το αλατοπίπερο της ζωής καθώς όσο ανακαλύπτετε τον κόσμο τόσο ανακαλύπτετε τον εαυτό σας.

Ζυγός: Εξερευνάτε τον εσωτερικό σας κόσμο και αποδέχεστε την θεραπεία

Μπορεί να νιώσετε περισσότερο εσωστρεφείς και πηγμένοι κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου. Εξάλλου πραγματοποιείται στον 18ο οίκο σας που αφορά την πνευματικότητα και υπογραμμίζει το κομμάτι του εαυτού σας που δεν έχουν δει ή δεν έχουν καταλάβει οι άλλοι. Έχετε τα μυστικά σας και μπορεί να νιώσετε έτοιμοι να «καθαρίσετε». Αφήστε πίσω σας κάθε ενοχή και παραίτηση που στεκόταν εμπόδιο καθώς αξίζετε να είστε ελεύθεροι.

Αιγόκερως: Μαθαίνετε πώς να λέτε τη γνώμη σας και να ακούτε

Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει τη δύναμη της φωνής σας και σας σπρώχνει να μιλήσετε για όσα έχουν σημασία για εσάς. Καθώς πραγματοποιείται στον 3ο οίκο σας που αφορά την επικοινωνία, μπορεί να νιώσετε αναγκασμένοι να μοιραστείτε τις καλύτερες ιδέες σας και τις πιο τολμηρές θεωρίες σας με τους άλλους. Εξάλλου η Πανσέληνος Μαρτίου σας θυμίζει πόσο δυνατό είναι το ανθρώπινο μυαλό καθώς ο εγκέφαλος είναι ένας μυς που χρειάζεται εξάσκηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ