Η Πανσέληνος Μαρτίου θεωρείται μια από τις πιο δύσκολες και δυσάρεστες του έτους καθώς σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Άρη από τους Διδύμους ενώ συμμετέχει και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς. Ο κάθε ένας από αυτούς τους πλανήτες παράγει συγκρουσιακές καταστάσεις τις οποίες θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο εκάστοτε απλός άνθρωπος από θέση αδυναμίας.

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος Μαρτίου τα 12 ζώδια; Διαβάστε τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.

Κριός

Είναι προτιμότερο για τους περισσότερους από εσάς,  αυτήν την εβδομάδα  να ανασυγκροτηθείτε και να αμυνθείτε απέναντι στους εξωτερικούς κινδύνους. Πρόκειται για ένα μεταβατικό και δύσκολο διάστημα όπου πληθαίνουν οι αντιξοότητες στην εργασία, οι έννοιες γίνονται περισσότερες και οι αποφάσεις είναι πολύ δύσκολο να παρθούν. Η Πανσέληνος στην Παρθένο σας σώζει από τα χειρότερα και σας τροφοδοτεί με την αναγκαία για εσάς πρακτική, αλλά και συναισθηματική υποστήριξη.

Ταύρος

Αποφύγετε επιθετικές εκδηλώσεις και αν κάτι σας ενοχλεί απλώς  αλλάξτε πορεία. Ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύς άρα, καλείστε τις μέρες αυτές να προσέξετε τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας. Ο Μάρτιος κρύβει πολλές παγίδες και η Πανσέληνος της Τρίτης, θα σας επιστρατεύσει αναγκαστικά στον επαγγελματικό στίβο. Προσπαθήστε να μην αποθαρρύνεστε αν κάτι δεν προχωράει και διατηρήστε εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση απογοητεύσεων ή καθυστερήσεων. Μια αλλαγή στην καριέρα πρέπει να προετοιμαστεί πολύ προσεκτικά.

Δίδυμοι

Τα πράγματα προχωρούν γρήγορα όχι όμως όσο θα επιθυμούσατε, ταλαιπωρημένοι αρκετά από τις τελευταίες εβδομάδες. Η Πανσέληνος της Τρίτης, θα σημάνει περισσότερη ταλαιπωρία στα επαγγελματικά και θα συνδυαστεί με παρεξηγήσεις και αναβολές σχεδίων. Ο Κρόνος που εγκαταλείπει τον Υδροχόο και περνάει στους Ιχθύς «κρούει τον κώδωνα» σε μια στιγμή που είστε απροετοίμαστοι για το καινούριο. Γιατί ακριβώς δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε και με ποιο τρόπο. Αποφύγετε σπατάλη ενέργειας στα αισθηματικά σας.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος της Τρίτης σηματοδοτεί για εσάς μια περίοδο περιστασιακών, προσωπικών και κοινωνικών δυσκολιών. Η ένταση και οι τάσεις για παρεξηγήσεις θα είναι έντονες τις επόμενες μέρες. Αποφύγετε κυρίως αντιθέσεις με συγγενείς η δυσκολίες σε οικονομικές συναλλαγές. Μην θέλετε να σώσετε τους άλλους τη στιγμή που εκείνοι, απορροφημένοι από κάτι άλλο,  είναι αδιάφοροι για την δική τους ασφάλεια. Επιμεληθείτε καλύτερα την καθημερινότητά σας, αναζητήστε πηγές ευχαρίστησης και χαράς και κάντε χρήσιμες υποχωρήσεις στα αισθηματικά σας.

Λέων

 Η Πανσέληνος της Τρίτης επηρεάζει κυρίως τα οικονομικά σας και μάλιστα με διάφορους τρόπους.  Ελπίζω να υιοθετήσετε μια συντηρητική τακτική για τις μέρες αυτές, τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά σας προβλήματα και να αποφύγετε οποιοδήποτε ξεκίνημα ή επέκταση στον επαγγελματικό σας προγραμματισμό. Μην ριψοκινδυνεύετε με τα χρήματα σας, μην αναμιγνύεστε σε σχόλια και μην δεσμεύεστε με αποφάσεις ή συμφωνίες που θα σας φορτώσουν νέες ευθύνες.

Παρθένος

Η Πανσέληνος της εβδομάδας στο ζώδιό σας επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες και προσωπικές επιδιώξεις. Με την αλλαγή θέσης του Κρόνου και την είσοδό τους στους Ιχθύς, καταλαβαίνετε ότι όλος αυτός ο μήνας είναι δύσκολος συχνά ατυχηματικός και απαιτεί από εσάς σθένος και υπομονή. Βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σας, δραστηριοποιηθείτε, μην τρώγεστε με τα ρούχα σας και βρείτε εκτόνωση μέσα στην κοινωνική δραστηριοποίηση ή στην εργασιοθεραπεία. Μην κάνετε βιαστικές επενδύσεις και προστατέψατε τα κεκτημένα σας.

Ζυγός

Η Πανσέληνος της Τρίτης αποτελεί ένα σημαντικό λόγο για να προσέχετε ώστε να μην ανατραπούν ισορροπίες, κυρίως στις εργασιακές και αισθηματικές σας σχέσεις. Είτε θέλετε είτε όχι ο Μάρτιος σας υποχρεώνει να εκπαιδευτείτε στην υπομονή και να υποστηρίξετε τα αιτήματα σας χωρίς να περιμένετε να σας βοηθήσουν ή να σας ενθαρρύνουν. Ευτυχώς η Αφροδίτη, φέρνει μερικούς καλούς ανθρώπους στο πλευρό σας, είτε για την απαραίτητη συντροφιά που χρειάζεστε είτε για την δέουσα αρωγή στις αδύναμες στιγμές σας.

Σκορπιός

Ο Μάρτιος είναι μήνα σκληρός, επεισοδιακός και απρόβλεπτος. Η Πανσέληνος του Μαρτίου επηρεάζει τις σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα και για ασχολίες που σας αφορούν πολύ. Πάρτε μέτρα ασφαλείας, επιστρατεύστε εφεδρείες και αποφύγετε να κάνετε οικονομικά λάθη τώρα, ή να πέσετε σε συναισθηματικές παγίδες. Μην συμπεριφέρεστε δογματικά, μην αμελείτε την οργάνωση και μην υποτιμάτε την αξία του σωστού προγραμματισμού, που θα σας φέρει πιο κοντά στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τοξότης

Η Πανσέληνος της εβδομάδας επιδρά στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ ο Κρόνος που κάνει τα πρώτα του βήματα στους Ιχθύς, θα σας υπενθυμίσει με έντονο ύφος, ότι υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι για να ζείτε με περισσότερη ψυχαγωγία, λιγότερα άγχη και πιο ευχάριστους συμπολίτες γύρω σας. Το θέμα είναι να κάνετε τις δέουσες ανακαλύψεις και να μην βιαστείτε να ξεσπάσετε σε διαμαρτυρίες με ένα περιβάλλον που δεν διορθώνεται. Τέλος μην έρχεστε σε ανοιχτή ρήξη με παράγοντες της δουλειάς σας που είναι σε θέση να επηρεάσουν την πρόοδο σας.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος του Μαρτίου ορίζει ένα διάστημα το οποίο θα αναπαράγει προβλήματα επικοινωνίας, ψυχολογικά και τέλος οικονομικά. Προσέξτε λοιπόν το πώς θα διαχειριστείτε τα συμφέροντα σας, και πάνω απ’ όλα το χρόνο σας. Αποφύγετε διενέξεις αλλά και νέες προτάσεις ή επαγγελματικές συμφωνίες. Αναβάλετε ταξίδια και νομικούς αγώνες. Οι σπουδαστές προσέξτε στις εξετάσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες προνοήστε τις διαψεύσεις και τις δυσκολίες στη δουλειά σας. Απαλλάσσεστε όμως σταδιακά από ένα βάρος που σχετίζεται με μια υποχρέωση του παρελθόντος.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος της εβδομάδας φέρνει διάφορες ταλαιπωρίες από γεγονότα που θα αποσπάσουν την προσοχή σας από ότι έχετε προγραμματίσει, ή ξεκινήσει να κάνετε. Αποφύγετε τις πικρές γεύσεις διάφορων σχέσεων που ήδη έχουν δείξει τις προθέσεις τους απέναντι σας. Διαχωρίστε το συναισθηματισμό από τις πρακτικές επιδιώξεις σας και μην αφήνετε τους άλλους να εισέρχονται στα προσωπικά σας. Αισθηματικά δεν θα λείψει η προσφορά, αλλά θα είναι ευμετάβλητη. Να είστε προσεκτικοί στα λόγια και στους κάθε είδους ενθουσιασμούς.

Ιχθύες

Ο Μάρτιος συνεχίζει την πορεία του και φωτίζεται από την Πανσέληνο της Τρίτης. Αυτό σημαίνει , επεισόδια και αιφνιδιασμούς. Αντιμετωπίστε ένα αισθηματικό πρόβλημα με οριστικές λύσεις και όχι διαρκείς συζητήσεις, μην έχετε ελπίδες και βρείτε ένα τρόπο να δώσετε ένα τέρμα στην ανασφάλεια σας. Υπερασπίστε διπλωματικά τα επαγγελματικά σας δικαιώματα αλλά αποφύγετε ανοιχτούς πολέμους με παράγοντες της δουλειάς σας. Φερθείτε συντηρητικά και επιφυλακτικά, γίνετε πιο υπεύθυνοι και δραστήριοι, όσο και αν οι πλανητικές όψεις σας έχουν βάλει στο στόχαστρο τους, ο σκοπός είναι να είστε ψύχραιμοι και να αποφύγετε τα λάθη.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ