Το μελόδραμα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η Πανσέληνος στις 30 Αυγούστου στους Ιχθείς έχει να κάνει με τη σύνδεση καρδιάς και μυαλού. Η ενέργεια των Ιχθύων συχνά διεγείρει μια υπεριδεαλιστική νοοτροπία, αλλά η παρουσία του σκληροτράχηλου Κρόνου θα κρατήσει τους περισσότερους από εμάς ανεπηρέαστους εκτός κι αν ανήκετε σε 4 συγκεκριμένα ζώδια.

Εκείνα είναι πιθανό να παρασυρθούν από τη φαντασία και να είναι δύσκολο να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.

Δεν είναι μια συνηθισμένη Πανσέληνος. Όχι μόνο επειδή είναι υπερπανσέληνος, αλλά επειδή είναι και η δεύτερη μέσα σε έναν μήνα. Προηγήθηκε την 1 Αυγούστου η Πανσέληνος του Οξύρρυγχου, ενώ αυτή είναι γνωστή ως «Μπλε Φεγγάρι». Ο συναισθηματικός αντίκτυπος μπορεί να είναι έντονος και μερικοί άνθρωποι θα μάθουν πόσο πολύτιμα είναι τα όρια.

Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο των ονείρων, της φαντασίας και του υποσυνείδητου και η ενέργειά του συνήθως μας ενθαρρύνει να απελευθερωθούμε από τους περιορισμούς που επιβάλλονται από τον εαυτό μας. Αλλά για τα 4 ζώδια που θα πληγούν περισσότερο από την Πανσέληνο θα μάθουν πώς η πειθαρχία και οι περιορισμοί μπορούν επίσης να τους ωφελήσουν.

Ενώ όλοι θα νιώθουμε τη συναισθηματική πίεση αυτού του σεληνιακού φεγγαριού, αυτή η μοναδική Πανσέληνος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη για μερικούς όπως αναφέρει η Μπρίτανι Μπέικερ στο Bustle.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα επηρεάσει περισσότερο 4 ζώδια

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να φιλτράρετε τη λίστα των φίλων σας, τόσο online και στην πραγματική ζωή. Αυτό είναι καλό για εσάς. Είναι καιρός να αφήσετε τα όρια που βάζετε στον εαυτό σας και στοχεύσετε σε πιο μεγάλους στόχους καθώς κάτι σημαντικό μπορεί να βρίσκεται προ των πυλών. Ωστόσο, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με το ποιους έχετε τριγύρω σας. «Οι Ταύροι θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι όταν πρόκειται για τον κοινωνικό του περίγυρο γιατί θα διαπιστώσουν ποιος τους στηρίζει και ποιος έχει», λέει ο αστρολόγος Ράιαν Μαργκουαρντ υποστηρίζοντας ότι ορισμένοι από τους φίλους θα μπορούσαν να υποβαθμίσουν την επιτυχία και τα επιτεύγματα του Ταύρου.

Λέων

Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να έχει σημαντικές μεταπτώσεις για εσάς καθώς κάνετε μια πνευματική και νοητική απογραφή. Θα μπορούσε να υπάρξει μια σημαντική τροπή των γεγονότων, ειδικά όταν πρόκειται για τις στενές συνεργασίες και τα οικονομικά σας. Οι Λεοντες μπορεί να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να δεχτούν την ευθύνη για ένα συγκεκριμένο οικονομικό θέμα που παραβλέπουν ή αποφεύγουν. Θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να αναθεωρήσουν τις επενδύσεις τους.

Παρθένος

Μπορεί να παρατηρήσετε κάποια ένταση στις σχέσεις σας. Πάρτε αυτή την Πανσέληνο ως υπενθύμιση για να παραμείνετε δυνατοί κινήστε σε συγκρούσεις και στριμώχνεστε σε κόντρες. Οι ανισορροπίες, οι ανεκπλήρωτες προσδοκίες και τα ανείπωτα συναισθήματα είναι όλα εδώ. Το αναλυτικό μυαλό σας είναι συχνά μια δύναμη, που μπορεί να σας εμποδίζει να προχωρήσετε. Είτε αποβάλλετε αρνητικές διαπροσωπικές συνήθειες, είτε εγκαταλείπετε σχέσεις που δεν σας εκφράζουν πλέον, στηριχτείτε σε αυτή τη στιγμή που όλα μοιάζουν ξεκάθαρα.

Ιχθύες

Νιώθετε να είστε σε τεντωμένο σκοινί. Η σπάνια Πανσέληνος θα πλήξει την αυτοεκτίμησή σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας: Μπορείτε να διαχωρίσετε την αληθινή σας φύση από τις προσδοκίες των άλλων; Μπορείτε να υποστηρίξετε τα αδύναμα όρια και να αναλάβετε την ευθύνη για τις πράξεις σας; Συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να έχετε περισσότερη υπομονή με τον εαυτό σας όταν οι καλύτερες προσπάθειές σας δεν αποδίδουν την πρώτη φορά. Οποιαδήποτε εσωτερική δουλειά που κάνετε τώρα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο στο μέλλον σας.

Διαβάστε επίσης:

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο: Πόσο κρατά και πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ