Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου πλησιάζει, αφού έρχεται την 1η του νέου μήνα, και θα αγγίξει όλα τα ζώδια. Η «Πανσέληνος του Οξύρρυγχου» ή αλλιώς το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου», θα είναι η πρώτη από τις δύο που θα θαυμάζουμε μέσα στον Αύγουστο. Καθώς στις 31 Αυγούστου ακολουθεί η Μπλε Πανσέληνος.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου;

Πανσέληνος χωρίς επίδραση στα ζώδια δεν γίνεται η Τσέλσι Τζάκσον στο EliteDaily εξηγεί γιατί ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο.

Ταύρος

Είναι ένας μήνας που σας αποδιοργανώνει και η Πανσέληνος χρησιμεύει για να σας ενεργοποιήσει για ορισμένες από τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας εδώ και αρκετό καιρό. Λαμβάνοντας χώρα στον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας, αυτή η Πανσέληνος αποκαλύπτει σημαντικά θέματα γύρω από τις δομές και τους κανόνες που τηρείτε στην επαγγελματική σας ζωή και χρειάζεται να τους αμφισβητήσετε με στόχο την προσωπική σας ανάγκη για καινοτομία και αλλαγή. Ως σταθερό ζώδιο της Γης του ζωδιακού κύκλου, έχετε την τάση να κινείστε πολύ αργά (και μισείτε να σας βιάζουν τα πράγματα), αλλά επιζητάτε κάτι καινούργιο στη ζωή σας και η καριέρα σας είναι πιθανότατα το μόνο πράγμα που σας κρατάει πίσω.

Λέων

Μπορεί να είναι η εποχή σας αλλά οι δονήσεις αλλάζουν σημαντικά καθώς η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον έβδομο οίκο των σχέσεών σας την 1η Αυγούστου. Ήταν μια εποχή ανεξαρτησίας για εσάς αλλά τώρα είναι η ώρα να αξιολογήσετε πώς οι δομές και οι περιορισμοί στις σχέσεις σας με τους άλλους δυνητικά αμφισβητούν τις καινοτόμες επιδιώξεις στην καριέρα σας. Οι κανόνες που ακολουθείτε όταν πρόκειται για το κομμάτι των σχέσεων δεν σας εξυπηρετούν πλέον με τον ίδιο τρόπο και, ενώ μπορεί να σας είναι οικείοι δεν βοηθούν στην ανάπτυξή σας. Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια του Λέοντα. Ξέρετε τι θέλετε – μην αφήσετε κάποιον άλλο να σας εμποδίσει από αυτό που είναι τελικά καλύτερο για εσάς.

Σκορπιός

Την 1η Αυγούστου, η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα φέρει την ανάγκη για καινοτομία και σπάσιμο των κανόνων στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Αυτή η Πανσέληνος σας ζητά να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στους κανόνες που έχετε θέσει στο νοικοκυριό σας. Σας ωφελούν ή είναι παλιοί και ξεπερασμένοι; Μερικοί κανόνες πρόκειται να σπάσουν και τώρα είναι η ώρα να σκεφτείτε πώς ανοίγετε χώρο για αλλαγές σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας.

Υδροχόος

Αυτή η Πανσέληνος είναι βέβαιο ότι θα σας επηρεάσει περισσότερο αφού λαμβάνει χώρα στον πρώτο οίκο του εαυτού σας. Από την 1η Αυγούστου, η Πανσέληνος θα τονίσει θέματα γύρω από τα προσωπικά σας όρια και κανόνες, προτρέποντάς σας να σκεφτείτε πώς δώσατε στον εαυτό σας τον χώρο να εκφραστεί χωρίς όρια και περιορισμούς.

Διαβάστε επίσης:

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Παρθένος;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ