Ο Ερμής, ο πλανήτης που ρυθμίζει όλες τις επικοινωνίες μας και αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης μας θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 23 Αυγούστου, από το ζώδιο που κυβερνά την Παρθένο, όπου και θα παραμείνει έτσι, μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου 2023. Ο Ερμής κατοικεί τώρα στον έκτο ηλιακό οίκο, που σημαίνει ότι είμαστε απόλυτα ταυτισμένοι με την καθημερινότητα μας, εργασιακά θέματα συνεχίζουν να απασχολούν τα 12 ζώδια και θέλουμε να τακτοποιήσουμε τη ζωή μας.

Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει καθυστερήσεις, αναβολές, αλλά και χρήσιμο χρόνο για επαναπροσδιορισμό σε προσωπικές μας αποφάσεις. Οπωσδήποτε, βέβαια, δεν είναι ιδανική περίοδος για να υπογράφουμε συμβόλαια, να κλείνουμε συμφωνίες και φυσικά οτιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια και έγγραφα, χρειάζεται την προσοχή μας. Έτσι και παρά την εμμονή μας στη λεπτομέρεια, λόγω της φύσης της Παρθένου, είναι πιθανόν να μας διαφύγουν οι λεπτομέρειες, καθώς η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του πλανήτη, «τεμπελιάζει» το μυαλό μας.

Έχουμε τον χρόνο να οριοθετήσουμε τις ανάγκες μας, να επανεξετάσουμε την ποιότητα της ζωής μας, (άσκηση, διατροφή, τοξικές συνήθειες) και να δούμε πιο ξεκάθαρα τις συνθήκες εργασίας μας και τις συναδελφικές μας σχέσεις. Τέλος, και ανάλογα με τον γενέθλιο χάρτη σας, το ερωτικό παρελθόν μπορεί να γίνει παρόν και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Πιθανές επανασυνδέσεις και επαφές με προηγούμενους συντρόφους ή συναδέλφους ή ακόμα και συνεργάτες.

Από την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες.

Πώς θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής τα 12 ζώδια;

Κριός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο αποδεικνύεται κουραστική για την ψυχολογία σου , θέματα υγείας θα σε απασχολήσουν με αποτέλεσμα να χάσεις προσωρινά τον ενθουσιασμό σου και την ενέργεια σου. Εργασιακές συνθήκες επανεξετάζονται.

Ταύρος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο, ευνοεί ερωτικά ξεκαθαρίσματα και επαναξιολογείς τον τρόπο που προσεγγίζεις τον/την σύντροφο σου. Καθυστερήσεις σε επιχειρηματικά ξεκινήματα σε αποσυντονίζουν.

Δίδυμοι

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο, συγκεντρώνει την προσοχή σου σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και πιθανόν να επανεξετάσεις συνολικά τις επιλογές σου , γάμος, σπίτι , εργασία. Νιώθεις μπερδεμένος/η.

Καρκίνος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο, καθυστερεί θέματα γραφειοκρατικά, αναβολές σε ταξίδια και συμφωνίες και βιώνεις μια ταλαιπωρία. Απέφυγε τις επαφές μέσα από το διαδίκτυο..

Λέων

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο, μεγεθύνει την ανάγκη σου να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου θέματα και συγχρόνως χρειάζεται να αντεπεξέλθεις σε παλιές υποχρεώσεις. Απευθύνσου σε ένα πρώην εργοδότη.

Παρθένος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σου, αποσυντονίζει, νιώθεις πολλές φορές ότι δεν ξέρεις τι θέλεις και ίσως είσαι σε σύγχυση; Η περίοδος είναι κατάλληλη για αυτογνωσία. Επανασυνδέσεις με συντρόφους που έχεις χωρίσει.

Ζυγός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο, αναστατώνει την ψυχολογία σου , καθώς πολλά μυστικά θα αποκαλυφθούν για προηγούμενες ιστορίες και θα νιώσεις εξαπατημένος. Πίεση και νευρικότητα.

Σκορπιός

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο , φέρνει επανασυνδέσεις με παλιούς φίλους και γνωστούς και αισθάνεσαι ότι ζεις ξανά το παρελθόν. Αλλαγή στόχων και επιδιώξεων.

Τοξότης

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο, πιέζει για να πάρεις σοβαρές αποφάσεις σε θέματα καριέρας και πιθανόν να χάσεις προσωρινά τον προσανατολισμό σου. Πάρε τον χρόνο σου.

Αιγόκερως

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο, φέρνει καθυστερήσεις σε θέματα ταξιδιών, επαφές με το εξωτερικό και οργάνωσε καλύτερα τις διακοπές σου. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη.

Υδροχόος

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο, σε βγάζει από τον ίσιο δρόμο, ερωτικές επανασυνδέσεις που ακόμα σε προβληματίζουν. Διαπραγματεύσεις για οικονομικά ζητήματα.

Ιχθύες

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο, αγγίζει διαπροσωπικές σχέσεις και θα σε πιάσουν τάσεις φυγής-απόδρασης. Προβλήματα με συνεργάτες και προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα.

Από τη Χριστίνα Τανταλίδου. Διαβάστε περισσότερα στο oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης:

4 καταστροφικοί συνδυασμοί ζωδίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ