Ο Άκης Πετρετζίκης, διάσημος σεφ και επιχειρηματίας, είναι ένας πολυτάλαντος και γοητευτικός Ιχθύς, που ακόμα και όσοι δεν γνωρίζουν από Αστρολογία βλέπουν στα γαλαζοπράσινα μάτια του την μαγεία της θάλασσας των Ιχθύων!

Αυτή η γοητεία τον έφερε πρώτο στην καρδιά του κοινού και του έδωσε την γλυκύτητα και την οικειότητα που κερδίζει. Οι όψεις με τον απρόβλεπτο Ουρανό με τον Ήλιο και τον Ερμή του δείχνουν  την «τρέλα», την τόλμη και το καινούριο και πρωτοποριακό που έχει. Οι γνώσεις που έχει πάρει μέσα από τα ταξίδια του στο εξωτερικό από τον Ουρανό στον Τοξότη, τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Το 2021 είναι η χρονιά του Άκη με τον Δία- τον πλανήτη μιας μεγάλης τύχης στον Υδροχόο- να περνάει από την Αφροδίτη του και να του φέρνει μια ξαφνική αγάπη αλλά και με τον Δία στο ζώδιο του στους Ιχθείς για δυόμιση μήνες το καλοκαίρι, που του χάρισε το πιο όμορφο δώρο τον ερχομό του παιδιού τους, στις 2 Ιουλίου 2021.

Ποια γυναίκα όμως, δείχνει το ωροσκόπιο του ότι ονειρευόταν;

Στο προσωπικό ωροσκόπιο του, η Αφροδίτη του είναι  στο ζώδιο του Υδροχόου κρυμμένη όμως, καλά από τα φώτα της δημοσιότητας στον 12ο οίκο των μυστικών του. Επομένως την γυναίκα που ερωτεύεται δυνατά- Αφροδίτη- την γνωρίζει μέσα από το διαδίκτυο που εκφράζει ο Υδροχόος και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Φροντίζει όμως, να προστατεύσει την σχέση του από τα αδιάκριτα βλέμματα και να την κρατήσει μυστική, σαν γνήσιος Ιχθύς με Άρη στον μυστηριώδη Σκορπιό και με την Αφροδίτη του στον οίκο των μυστικών του.

Ο πρώτος MasterChef γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει και δείχνει  πως μετράει πολύ σωστά τα βήματα του, όπως ζητάει η έντονη επιρροή του Κρόνου- Χρόνου μέσα από το προσωπικό του χάρτη.

Το ιδανικό ταίρι για τον Άκη εκφράζεται μέσα από το ζώδιο της Παρθένου το άλλο μισό- συμπληρωματικό των Ιχθύων που δείχνει πως η τέλεια σύντροφος και σύζυγος για αυτόν έχει τις αρετές της Παρθένου του ζωδίου που εκφράζει την αγάπη του μέσα από την προσφορά του και τις πράξεις του αλλά και έχει πάντα ένα ευγενικό, ντροπαλό και διακριτικό προφίλ.

Επιπλέον το ζώδιο που εκφράζει την ιδανική σύντροφο για τον Άκη, η Παρθένος εκφράζεται μέσα από επαγγέλματα προσφοράς και υπηρεσίας στον τομέα της Υγείας. Ποια είναι πιο ιδανική για το πεπρωμένο του Άκη από την διακριτική, γλυκιά, ντροπαλή και όμορφη νοσηλεύτρια της καρδιάς του, την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ;!

Η ημερομηνία του γάμου τους

Η ημερομηνία του γάμου τους στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει τον ρομαντισμό, τον παραμυθένιο έρωτα αλλά και την ανάγκη να φτιάξουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά. Η Αφροδίτη σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη των Ιχθύων τονίζει τα όνειρα και τα συναισθήματα που τρέφουν μεταξύ τους και για το μωρό τους. 

Ο ωροσκόπος του γάμου τους είναι στους Ιχθείς, το ίδιο ζώδιο με τον Άκη, δείχνοντας πόσο πολύ ήθελε αυτό το βήμα ο ίδιος αλλά και δημιουργώντας αυτό το ρομαντικό σκηνικό του γάμου τους.

Η Κωνσταντίνα ξέρει να γοητεύει έναν Ιχθύ, μοιάζοντας σαν νεράιδα από τα παραμύθια, με την επιλογή του δαντελένιου νυφικού και των υπέροχων μακριών μαλλιών της,  που θύμιζαν κάτι από τα  όνειρα  των Ιχθύων. Ξέρει και να αφήνει το τιμόνι της σχέσης και του γάμου τους στα πιο έμπειρα χέρια του, κάτι που φαίνεται από τον Ήλιο του Άκη στους Ιχθείς και  στον Ωροσκόπο του μυστηρίου.

Μια αστρολογική πρόκληση μόνο υπάρχει, πολύ καλά έκανε ο Άκης και κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά του, αφού η επικοινωνία με άτομα γύρω από το περιβάλλον του ζευγαριού και των media δεν θα είναι πάντα θετική, ούτε υποστηρικτική…

Η Σελήνη στους Διδύμους στον χάρτη του μυστηρίου δείχνει μια έξυπνη, πολύ νέα και σχεδόν αέρινη νύφη σύζυγο που θα αφοσιωθεί στην οικογένειά της αλλά θα ανανεώνεται μέσα από μικρά ταξίδια με τον σεφ της καρδιάς της!

Και όπως όλα τα όμορφα παραμύθια το μικρό μας αφιέρωμα τελειώνει κάπως έτσι:

Έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

Διαβάστε επίσης: Τα τέσσερα ζώδια που ευνοούνται στον ανάδρομο Ερμή

Από την Αστρολόγο και σύμβουλο Feng shui  Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ