Μπορεί από σήμερα να ξεκινάει η ανάδρομη πορεία του Ερμή και να φέρνει αλλαγές για όλα τα ζώδια αλλά υπάρχουν και οι τυχεροί του ζωδιακού ουρανού. Τα παρακάτω τέσσερα ζώδια θα δουν αγαπημένα πρόσωπα να επιστρέφουν μετανιωμένα πίσω αλλά είναι και οι τυχεροί που θα λάβουν επιτέλους εκείνα τα αναδρομικά που περιμένουν εδώ και καιρό ή τα χρήματα που δάνεισαν και ήρθε η ώρα να τα ζητήσουν και να τα πάρουν πίσω!

Δίδυμοι

Ο έρωτας σας χτυπά και πάλι την πόρτα!

Είστε το ζώδιο που ο Ερμής κυβερνά και όταν γίνεται φαινομενικά ανάδρομος χάνεστε και μπερδεύεστε. Αυτή την φορά όμως, ο Ερμής αν και ανάδρομος από τις 27/9 ως τις 18/10,  μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναζήσετε έναν έρωτα που δεν τέλειωσε ποτέ και τώρα ξαναγυρνά στην ζωή σας. Είναι η δεύτερη ευκαιρία σας, απλώς φροντίστε να μην μπερδευτείτε πάλι. 

Παρθένοι

Ο Ερμής  σας φέρνει αναδρομικά έσοδα και δώρα!

Είστε μαζί με τους Διδύμους το ζώδιο που κυβερνά ο Ερμής και κάθε κίνηση αυτού του πλανήτη σας επηρεάζει τα μέγιστα. Η φαινομενικά ανάδρομη τροχιά του Ερμή από τις 27/9 ως τις 18/10 μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη για το ζώδιό σας στον οικονομικό τομέα και στα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Χρήματα, αναδρομικά και έξτρα δώρα που περιμένατε έρχονται αυτές τις τρεις εβδομάδες και σας δίνουν ασφάλεια και προσωπική ικανοποίηση.  Είναι η ιδανική περίοδος για να ζητήσετε και να πάρετε όσα σας χρωστάνε αλλά προς Θεού μην δανείσετε τώρα, αν δεν θέλετε να το μετανιώσετε.

Ζυγοί

Τα όνειρά σας ξαναγυρνούν!

Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Οκτωβρίου ξαναφέρνει  σχέδια και ανθρώπους από το παρελθόν στη ζωή σας. Είναι μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναβρεθείτε με σχέσεις προσωπικές αλλά και επαγγελματικούς συνεργάτες!

Αλλάξτε και αναθεωρήστε την τακτική σας αλλά κυρίως δείτε τα σχέδια και τα όνειρά σας με μια άλλη ματιά. Συναντήσεις, μηνύματα και ειδήσεις έρχονται από τα παλιά και ξυπνάνε συναισθήματα.

Υδροχόοι

Ταξίδια και μηνύματα ξυπνούν αναμνήσεις και σχέδια ζωής!

Εσείς οι Υδροχόοι μπορείτε να ευνοηθείτε από την ανάδρομη τροχιά του Ερμή από τις 27/9 και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες σε προσωπικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο.

Όσοι ταξιδέψετε, θα δείτε έναν έρωτά σας να αναγεννιέται. Μπορεί να ξεκινήσετε μόνοι το Ταξίδι αυτό και χιλιόμετρα μακριά να ξαναβρείτε τον πρώτο σας έρωτα ή να νομίζετε πως η σχέση σας τελειώνει και να ξαναβρείτε την χαμένη φλόγα.

Ένας δεύτερος γάμος και μια σχέση ζωής σας κλείνει το μάτι…

Όσοι περιμένετε χρήματα από νομικές υποθέσεις ή από κάποιο συμβόλαιο αυτή η περίοδος είναι η ιδανική για να πετύχετε τον στόχο σας.

Συμφωνίες που επιθυμούσατε και δουλέψατε για αυτές έρχονται τώρα σε σας!

Από τη Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ