Όσοι έχουν ταξιδέψει στους Παξούς γνωρίζουν πως η παραλία με το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα είναι ο Ερημίτης. Πρόκειται για μία φυσική παραλία η οποία έγινε μάλιστα το ιδανικό σκηνικό για τον έρωτα του Ορέστη και της Κλέλιας στη σειρά του Mega Maestro.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γνωρίζει κάθε κρυμμένο μυστικό του νησιού του Ιονίου καθώς κατάγεται από τους Παξούς και τους επισκέπτεται σταθερά.

«Παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο το νησί στην ιστορία. Είμαι από εκεί κατά τα ήμισυ, είμαι μισός Κρητικός και μισός από τους Παξούς. Πάντα ήθελα να κάνω γύρισμα στους Παξούς. Είχα ξανακάνει στο “Να με προσέχεις” πριν από 20 χρόνια, τώρα όμως γυρίστηκε όλη η σειρά εκεί. Ήταν διαφορετικό και πολύ ενδιαφέρον και πολύ ωραίο», δήλωσε πρόσφατα στο okmag ο δημιουργός του Maestro.

Επέλεξε για το 8ο επεισόδιο της σειράς τον Ερημίτη παραλία. Μέσα από το Instagram του μας έδωσε μία γεύση από την αγαπημένη του παραλία

Γιατί ο Ερημίτης είναι η παραλία με το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα

Στις δυτικές ακτές των Παξών θα συναντήσετε μία από τις παραλίες που υπάρχει σε κάθε ταξιδιωτικό οδηγό για το νησί. Την ομορφιά του φυσικού τοπίου σχηματίζουν τα πανύψηλα βράχια και τα γαλαζοπράσινα νερά.

Οι επισκέπτες της την επιλέγουν για την εξωτική όψη της αλλά και το εντυπωσιακό σκηνικό που δημιουργεί η δύση του ήλιου.

Μάλιστα, λέγεται ότι ανακαλύφθηκε πριν από περίπου μία δεκαετία καθώς είναι μια παραλία που σχηματίστηκε με φυσικό τρόπο.

Μπορείτε να την προσεγγίσετε μέχρι ένα σημείο οδικώς και στη συνέχεια θα διασχίσετε έναν χωματόδρομο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ