Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας στα γιορτινά τραπέζια με την πιο εύκολη νόστιμη συνταγή για γλυκό.

Υλικά (για 20-24 τεμ.)

•50 ml σοκολατούχο γάλα
•250 γραμμ. μαύρη σοκολάτα

Για τη διακόσμηση

•2 κ.σ. βατόμουρα κατεψυγμένα
•2 κ.σ. τρούφα/σταγόνες μαύρης σοκολάτας
•2 κ.σ. διακοσμητικά αστεράκια

Εκτέλεση

  1. Γεμίζετε νερό ένα μέτριο κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά.
  2. Σπάτε τη σοκολάτα σε κομματάκια και ρίχνετε το γάλα σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Τοποθετείτε πάνω από το κατσαρολάκι που βράζει προσέχοντας να μην ακουμπάει το νερό.
  3. Ανακατεύετε συνεχώς, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
  4. Ρίχνετε τη σοκολάτα κουταλιά κουταλιά σε θήκες σιλικόνης.
  5. Καλύπτετε την επιφάνεια με τα φρούτα, την τρούφα και τα αστεράκια.
  6. Βάζετε τις θήκες στο ψυγείο για λίγες ώρες.
  7. Αφαιρείτε από τις θήκες και σερβίρετε.

Styling και συνταγές: Victoria Gray, απόδοση: Αγάπη Σιώρα, φωτογραφίες Clive Shalic.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ