Υλικά

  • 1 κτσ ελαιόλαδο
  • 90 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 50 γρ. μπέικον
  • 100 γρ. μανιτάρια άσπρα
  • 100 γρ. μοτσαρέλα για πίτσα
  • 30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 4 φύλλα κρούστας
  • 1/2 κτγ ξερό θυμάρι
  • 1/2 κτγ ξερή ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Βρείτε τα My market προϊόντα της συνταγής:

Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε τα μανιτάρια από το χώμα με χαρτί κουζίνας ή μια στεγνή πετσέτα.
  • Τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
  • Κόβουμε τα τοματίνια σε τέταρτα.
  • Κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομμάτια.
  • Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σε ένα φαρδύ τηγάνι.
  • Σοτάρουμε αρχικά το μπέικον με τα μανιτάρια.
  • Προσθέτουμε τα τοματίνια και σοτάρουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τα τυριά με τα μυρωδικά.
  • Προσθέτουμε το περιεχόμενο από το τηγάνι κι ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε το ηλιέλαιο να κάψει σε μέτρια φωτιά.
  • Βάζουμε τη γέμιση στο φύλλο κρούστας και τυλίγουμε σε σχήμα φλογέρας.
  • Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ