Υλικά
- 1 κτσ ελαιόλαδο
- 90 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 50 γρ. μπέικον
- 100 γρ. μανιτάρια άσπρα
- 100 γρ. μοτσαρέλα για πίτσα
- 30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 4 φύλλα κρούστας
- 1/2 κτγ ξερό θυμάρι
- 1/2 κτγ ξερή ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Βρείτε τα My market προϊόντα της συνταγής:
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα μανιτάρια από το χώμα με χαρτί κουζίνας ή μια στεγνή πετσέτα.
- Τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
- Κόβουμε τα τοματίνια σε τέταρτα.
- Κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομμάτια.
- Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σε ένα φαρδύ τηγάνι.
- Σοτάρουμε αρχικά το μπέικον με τα μανιτάρια.
- Προσθέτουμε τα τοματίνια και σοτάρουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους.
- Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τα τυριά με τα μυρωδικά.
- Προσθέτουμε το περιεχόμενο από το τηγάνι κι ανακατεύουμε.
- Βάζουμε το ηλιέλαιο να κάψει σε μέτρια φωτιά.
- Βάζουμε τη γέμιση στο φύλλο κρούστας και τυλίγουμε σε σχήμα φλογέρας.
- Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.