Υλικά
- 250g βρώμη
- 300g ταχίνι με κακάο
- 100g φουντούκια χοντροσπασμένα
- 100g μέλι
- 15g μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- ½ κ.γ. κανέλα
Bρείτε τα Μy market προϊόντα της συνταγής:
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τη βρώμη μέχρι να γίνει σκόνη με ένα μπλέντερ.
- Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τη βρώμη και το baking powder και ανακατεύουμε με έναν αβγοδάρτη.
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και δουλεύουμε το μείγμα με τα χέρια μας.
- Μετά από λίγα λεπτά το μείγμα θα ομογενοποιηθεί και θα μπορούμε να πλάσουμε στρογγυλά μπαλάκια.
- Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ταψί και τοποθετούμε τα μπισκότα, αφού τους έχουμε δώσει σχήμα.
- Ψήνουμε σε καλά προ θερμασμένο φούρνο στους 180°C για 7 λεπτά.
- Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Οι αναλογίες βγάζουν περίπου 18 μπισκότα.