Υλικά

  • 250g βρώμη
  • 300g ταχίνι με κακάο
  • 100g φουντούκια χοντροσπασμένα
  • 100g μέλι
  • 15g μπέικιν πάουντερ
  • 1 πρέζα αλάτι
  • ½ κ.γ. κανέλα

Bρείτε τα Μy market προϊόντα της συνταγής:

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε τη βρώμη μέχρι να γίνει σκόνη με ένα μπλέντερ.
  • Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τη βρώμη και το baking powder και ανακατεύουμε με έναν αβγοδάρτη.
  • Στη συνέχεια, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και δουλεύουμε το μείγμα με τα χέρια μας.
  • Μετά από λίγα λεπτά το μείγμα θα ομογενοποιηθεί και θα μπορούμε να πλάσουμε στρογγυλά μπαλάκια.
  • Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ταψί και τοποθετούμε τα μπισκότα, αφού τους έχουμε δώσει σχήμα.
  • Ψήνουμε σε καλά προ θερμασμένο φούρνο στους 180°C για 7 λεπτά.
  • Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.

Οι αναλογίες βγάζουν περίπου 18 μπισκότα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ